English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 May 2002, 01:52   #1
Excelle
Junior Member
Excelle's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Wolverhampton/UK
Age: 36
Posts: 108
Roll eyes (sarcastic) Mega Lo Mania

After transferring my Mega Lo Mania disk across to my PC, I've found it'll only work through Fellow/WinFellow. But my question is WHY?

Yes, I'm a curious sod

And maybe it works with WinUAE now and I've just got the config wrong...
Excelle is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 May 2002, 02:32   #2
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
i also have this prob, the only way i can play thru WinUAE is by using a HD version, installed on my (virtual) HD, i got this from JayBee at his Amiga-In-A-Box website...

http://aiab.emuunlim.com/

[enter features page, scroll down]

you don't have to use AIAB to play it!!!
Djay is offline  
Old 15 May 2002, 09:24   #3
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Smile

If the disk version doesn't work at all, try WinUAE 0.8.14 R1 or R3.
It's an old one, but from this version onward it worked fine. Could be that it broke with one of the recent versions ... but I've got to test this myself first...
andreas is offline  
Old 17 May 2002, 02:26   #4
Mclane
Old fart!

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 56
Posts: 517
Quote:
Originally posted by andreas
If the disk version doesn't work at all, try WinUAE 0.8.14 R1 or R3.
It's an old one, but from this version onward it worked fine. Could be that it broke with one of the recent versions ... but I've got to test this myself first...
It does work but needs some messing around which I can't remember. I remember it just locking up on certain basic settings but what I changed eludes me at the mo..
Mclane is offline  
Old 17 May 2002, 03:29   #5
sarek2k
E.A.B Addict and Proud
sarek2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Age: 49
Posts: 543
Send a message via MSN to sarek2k
Very vague again!

but i had similar probs till i knocked off the JIT settings!

Dunno if that will help you
sarek2k is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mega lo mania 2 :) BippyM project.aGTW 17 23 December 2015 12:05
Mega lo Mania help dug26 request.Old Rare Games 1 07 August 2010 01:00
Mega Lo Mania Editor Hungry Horace Retrogaming General Discussion 10 06 July 2009 22:10
Ripping - Mega lo Mania maVado project.Sprites 7 22 August 2005 15:38
Mega-lo-Mania WHDload wakeupbomb request.Old Rare Games 2 24 May 2003 14:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11272 seconds with 11 queries