English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 02 June 2009, 15:04   #1
Registered User
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
Magic Workbench issue

I've got Magic Workbench installed !
Randomly upon boot, an annoying thing (to me) happens: a boot splash screen with a writing: "Optimized for best Workbench performance" appears.
How can I get rid of it ??
amiga is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 June 2009, 17:34   #2
Registered User
thomas's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,603
This is part of the MagicWB-Daemon. It cannot be removed. But you can replace it by another program which fixes the MWB colors, for example FullPalette.
thomas is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AF Special Magic Pack issue Magno Boots AMR contributions 6 13 May 2007 04:27
magic workbench 2 Exit! support.Apps 2 07 October 2006 13:23
registering magic workbench 2 Dave_wb support.Apps 7 12 April 2006 09:07
Magic Workbench 2 Dave_wb support.Hardware 4 12 April 2005 15:09
Magic Workbench, Ay?? etheridge New to Emulation or Amiga scene 3 17 May 2002 11:32

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16691 seconds with 11 queries