English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 30 May 2009, 09:30   #1
terexuk
Registered User
terexuk's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: leicester
Posts: 189
virtualcd ??

anyone got virtualcd to work in wb 3.1 or is it 3.5 only
terexuk is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 May 2009, 09:49   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
I'd guess there is a reason why the author says it needs 3.5.
thomas is offline  
Old 30 May 2009, 09:52   #3
ws1968
Registered User
ws1968's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ede, Netherland
Age: 49
Posts: 34
Quote:
Originally Posted by terexuk View Post
anyone got virtualcd to work in wb 3.1 or is it 3.5 only
This is OS3.5+ only. You can try mountiso. Works with OS3.1. You can find it on aminet
http://aminet.net/docs/help/MountISO.lha

Cheers,

Winston
ws1968 is offline  
Old 30 May 2009, 10:04   #4
terexuk
Registered User
terexuk's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: leicester
Posts: 189
Quote:
Originally Posted by thomas View Post
I'd guess there is a reason why the author says it needs 3.5.
lol, yes it was more wishful thinking on my part

Quote:
Originally Posted by ws1968 View Post
This is OS3.5+ only. You can try mountiso. Works with OS3.1. You can find it on aminet
http://aminet.net/docs/help/MountISO.lha

Cheers,

Winston
just the job thanks winston
terexuk is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09846 seconds with 10 queries