English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

View Poll Results: wots it gonna be?
Purveyor of Amiga history - I daren't take off the sacred warranty seal... 6 4.17%
Factory upgrades only 10 6.94%
Factory upgrades with other upgrades available from the time.... 35 24.31%
Option 3 but with 'todays technology' upgrades 49 34.03%
Anarchist - extreme case/motherboard/tweak modifying 29 20.14%
All my Amiga's are set in Amber for future preservation 3 2.08%
Sega Master System 5 3.47%
Emulator only for me 30 20.83%
New conceptions of the Amiga - Minimig et al 20 13.89%
I'm from Swedish Atari Board - hello 5 3.47%
Multiple Choice Poll. Voters: 144. You may not vote on this poll

 
 
Thread Tools
Old 14 May 2009, 18:49   #21
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 38
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
hmm, I'm all for motherboard hacks but I dare not mod cases. it just doesn't feel right ... except the odd button/switch here& there.
coze is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 May 2009, 19:05   #22
chiark
Needs a life

chiark's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: England
Posts: 1,614
Agreed, hacking cases seems wrong. Although saying that I have glued an IDE/CF adaptor on top of my 600s PCMCIA slot, and made the slot slightly bigger...
chiark is offline  
Old 15 June 2009, 10:30   #23
Hobbe
Registered User
Hobbe's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Røros
Posts: 161
After years of buying, selling, trading using, abusing and testing Amiga hardware, I'll have to go with a very conservative, non-expanded, plain A500 for gaming and older demos plus a disturbingly overpowered A4000T for everything else
Hobbe is offline  
Old 15 June 2009, 13:01   #24
gimbal
cheeky scoundrel
gimbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 35
Posts: 2,887
I really would like to have the real thing again, but I absolutely do not have the space for it at the moment

So an emulator freak I am.
gimbal is offline  
Old 23 June 2009, 11:18   #25
Flink
Registered User
Flink's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Vale de Cambra, Portugal
Posts: 38
My towerized A4000 died from old age (and a very nasty leaking battery).

Although I still don't have any new hardware, I'm going for the new Amiga conceptions. I'll have a Sam440ep coming my way in a couple of months.

Although not really an Amiga anymore in hardware terms, I think the new Sam440 motherboards running AmigaOS4 could revive at least part of the community and spirit of the Amiga. It still is our OS after all (albeit modernized).

If only they would be cheaper...
Flink is offline  
Old 23 June 2009, 13:14   #26
Vortex
Used Register
Vortex's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Headvillage / The Nethervoids
Age: 43
Posts: 103
No Emulators here (don't have any windows machines ).
Just the real deal... (A500 that is).

I love the sound of df0: in the morning...

Mainly use it to code assembler stuff (see if I can get a demo finished). Not playing games (although I would like a copy of Xenon II to play.).
Vortex is offline  
Old 23 June 2009, 21:50   #27
Dunny
Registered User

Dunny's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Scunthorpe/United Kingdom
Posts: 669
I just emulate now.

I have an A1200 in the loft, and a 20gb 2.5" HDD sitting idly waiting for the day when I get it into the miggy.

Unfortunately I neither have a caddy or a 2.5" IDE cable, so it's unlikely to happen

Mind you, if anyone has any spares they'd like to donate, I'd be more than happy to give them a good home!

D.
Dunny is offline  
Old 23 June 2009, 22:17   #28
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,796
Ah crap, I accidentally voted option 3 when I really meant 4.
Retroplay is offline  
Old 24 June 2009, 00:27   #29
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 35
Posts: 2,456
you can select multiple options, but many of them are phrased as single-answer only answers!!

i want to put all/none of the above... (a couple i could go with, but a few i'd be reluctant to state, but seem the only options available to include what is needed!)


edit: where is the 'amiga whore' option??
Hungry Horace is offline  
Old 24 June 2009, 00:32   #30
JuvUK
Registered User
JuvUK's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cheltenham/UK
Age: 45
Posts: 310
i think Shoony has seen some of my modding, my miggies have to be unique
now don't go copying my Ferraimiga


JuvUK
JuvUK is offline  
Old 04 August 2009, 22:05   #31
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 46
Posts: 648
Big grin

hack baby hack & pray it works is my retro motto
klx300r is offline  
Old 05 August 2009, 02:21   #32
fryguy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Hjo, Sweden
Age: 37
Posts: 681
[QUOTE=TheCyberDruid;543148]Hallå där. Jag är från svensk Atari styrelsen. Kul att se dig
(blame Google for any mistakes )

Not that bad for being google translate actually

"Hallå där. Jag är från svenska Ataristyrelsen. Kul att se dig " would be more correct though (added an a to make it "svenska" and wrote Atari and styrelsen together otherwise it will have a different meaning.)

Err.. and about the thread, i'm using real Amigas but i also have a Pegasos 1 which i rarely use. And i recently borrowed a PPCboard and tried out AmigaOS4 on my A4000. I also use emulators sometimes but i prefer the real thing.

Last edited by fryguy; 05 August 2009 at 02:47.
fryguy is offline  
Old 05 August 2009, 02:26   #33
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 38
Posts: 24,032
Thanks fryguy Seems like Google translation to Swedish can actually be helpful
TCD is offline  
Old 05 August 2009, 02:46   #34
Firthy2002
2nd era...
Firthy2002's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Leeds, England
Age: 33
Posts: 262
Send a message via ICQ to Firthy2002 Send a message via AIM to Firthy2002 Send a message via MSN to Firthy2002 Send a message via Yahoo to Firthy2002 Send a message via Skype™ to Firthy2002
Just emulating...for now!
Firthy2002 is offline  
Old 05 August 2009, 06:32   #35
Zetr0
Ya' like it Retr0?
Zetr0's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: United Kingdom
Age: 42
Posts: 9,679
Quote:
Originally Posted by chiark View Post
where's the KFC option?
Ah, apologies, I agree- tinkerer / Zetr0's lovechild option, please!
Quote:
Originally Posted by klx300r View Post
hack baby hack & pray it works is my retro motto




Awesome!

I just love hacking.... I suppose its just a natural evolution of the mechano mind, although I never had any mechano, had them stickle brick things...

However CASE mods are a little different.... you see these mods, display you and whom you are...

there are those that just HACK at it with what seem a hatchet, and on the flipside there are those that use sand-paper to make a cut!!!

I think a well thought out sympathetic mod goes a VERY long way, for myself I like to keep things look fairly STOCK and then surprise!!!! its got all that and and a bag of chips!

I suppose like a lot of you guys / girls and Ironclaw here appreciate time taken over a mod and full planning.... but lets be serious.... its all about the pics.... from concept to completetion.... !
Zetr0 is offline  
Old 05 August 2009, 11:45   #36
gilgamesh
Linux snob

gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Monkey Island
Posts: 997
I once installed 512kB via the trapdoor of my A500. Does this qualify me as anarchist?

Well, it is safely stored away and I use UAE, but I am ogling at Minimig, too.
gilgamesh is offline  
Old 05 August 2009, 12:12   #37
Marcuz
Wurk???
Marcuz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: .
Age: 40
Posts: 5,155
what difference there is between:
Quote:
Factory upgrades only
Factory upgrades with other upgrades available from the time....
i used my A500 and A1200 and the little upgrades i bought at the time happily since the former i gave away and the latter did break.

since 1997, when i was able to bring over to pc my own custom Workbench disk and the kickstart ROMs i emulate through DosUAE, Fellow, Winuae. i would not go back to the real thing, but i would like to use a netbook like amiga 600, i think (like the thing that guy did with a C64).
Marcuz is offline  
Old 06 August 2009, 16:11   #38
gleng
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Blighty
Posts: 24
I'm a "3", and about to become a "4". I'm sure I will end up as a "5"!
gleng is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
R-Type Jerry project.Maptapper 6 01 July 2013 00:13
R TYPE Background? Amiga Forever project.Sprites 7 15 May 2013 11:52
R-type capa support.Games 1 14 October 2011 04:00
R-Type 2 sareks support.Games 2 11 October 2005 13:48
Anyone know what type of card this is? Martin_L New to Emulation or Amiga scene 4 30 March 2005 22:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22406 seconds with 12 queries