English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 25 March 2005, 15:06   #101
Rebel-CD32
Amiga will never die!
Rebel-CD32's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Gold Coast, Australia
Age: 36
Posts: 516
Send a message via MSN to Rebel-CD32
My main Amiga at the moment is my CD32, it's got an A2000 keyboard in it (painted dark grey, same as the CD32) and I should have an SX32 Pro (030/50/16MB/850MB HD) coming soon. Got a couple of Competition Pro control pads for it, a joystick/mouse switcher, and a mouse, all plugged in at the same time (it's great having a mouse AND two controllers without having to swap them around). I really want a CDTV or A4000 keyboard though, and a trackball. I also have extension cords for the CD32 controllers so they reach over the couch and to my bed.

Here's a full list of my systems, I can't be bothered listing all the expansions (030s, 3.1 ROMs, extra RAM, SCSI boards, digitisers, bla bla bla).

3x A1200s
2x A2000s
7x A500s
1x A600
2x CD32s

If you want a BRAND NEW SX32 Mk II, there are two places I know of online that you can order them from.

http://www.eyetech.co.uk/PRODUCT/PAMSX.php

http://www.computercity.biz/product_...460b5410a26cfe

Big long URLs, but click on them and you can expand your CD32 and play ALL THOSE GAMES you wish you could, but couldn't because of lack of RAM.
Rebel-CD32 is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 April 2005, 06:47   #102
Soulshaker
Junior Member
Soulshaker's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: USA
Age: 41
Posts: 50
I'm running my stock Amiga 1200 with 80MB HD and a Golden Image external floppy drive. I also have two Amiga 500s which will remain untested until I find an A520 adapter.
Soulshaker is offline  
Old 13 April 2005, 15:02   #103
Rochabian
The Big White Cat
Rochabian's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: France
Age: 38
Posts: 408
2X CD32 with Amiga Mouse and A2000 Keyboard with Mini-Din Adapter

SX32 MkII really wanted..........when i'll have more money
Rochabian is offline  
Old 07 June 2005, 13:44   #104
Mick_AKA
crusader of light

Mick_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Stone, Staffordshire.
Posts: 1,136
Already posted this somewhere else but still....

A1200 Satin black desktop with black CDTV Keys & black Amiga mouse
3.1 Roms
Blizzard 1230 MkIV 50mhz with 128 Meg RAM
IBM 4.5 Gig HDD
Internal Toshiba Slimline DVD+/-RW
DCE Flicker Magic internal flicker fixer and scandoubler
Vidi Amiga 24 RT
Goliath 120w Power Supply
Running OS 3.5

Mick_AKA is offline  
Old 07 June 2005, 14:02   #105
Parsec
Registered User
Parsec's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Lancashire
Age: 42
Posts: 431
That's a nice machine!

Do you not use it for games at all? They won't work with the FF/SD and monitor will they?
Parsec is offline  
Old 07 June 2005, 14:08   #106
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 44
Posts: 465
I just own 2 Amiga 500, with several accessoires... Nothing in particular...
HOL2001 is offline  
Old 07 June 2005, 15:09   #107
Mick_AKA
crusader of light

Mick_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Stone, Staffordshire.
Posts: 1,136
Quote:
Originally Posted by Parsec
That's a nice machine!

Do you not use it for games at all? They won't work with the FF/SD and monitor will they?
All my games such as frontier, settlers, hired guns etc etc... all seem to work fine with the FF/SD and the monitor, i have had small problems with a couple of dos games but nothing that makes them un-playable
Mick_AKA is offline  
Old 07 June 2005, 15:14   #108
DJBase
Amiga is my Religion

DJBase's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Germany
Posts: 473
Quote:
Originally Posted by Murakami
AmigaOne G4-XE 933 MHz, Radeon9200 AGP, 512 Mo RAM, 80 Go HD...
I think A1 doesnt count as its no real Amiga...


But my Amigas are:

Amiga 1200 Desktop
- Blizzard 1260
- 64 MB RAM
- 170 MB hard drive
- WLAN

Amiga 1200 Tower
- Blizzard PPC 060 / 240 + SCSI
- 256 MB RAM
- 80 GB hard drive
- Mediator SX
- Voodoo3 3000
- WinTV
- Soundblaster Live!
- 100 Mbit NIC
- Spider II USB
DJBase is offline  
Old 07 June 2005, 17:55   #109
Total Eclipse
Registered User
Total Eclipse's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Atherstone / UK
Age: 43
Posts: 107
In the loft, I've got...
1 x A500+
1 x broken A1200 - thought the case is nice and clean
1 x A1200 (bought from ebay. It works, but the case is disgustingly yellowed - time to swap it with the other A1200 case, methinks)

I'm also running...

Amiga A1200
Microbotics MBX1230 68030 @ 50MHz
16MB FAST RAM
2GB 2.5" HDD
One of those Golden Image floppy drives with the cool LED track counter
Total Eclipse is offline  
Old 07 June 2005, 18:38   #110
Matthias
Registered User
Matthias's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Heidelberg / Germany
Age: 35
Posts: 36
1 x A500... "naked" --> http://www.8ung.at/angrenost/amiga/ll_001.jpg
1 x A500 1MB RAM --> http://www.8ung.at/angrenost/amiga/3_002.jpg (yes, repainted Was terribly yellow before.)
1 x A500 spare parts --> http://www.8ung.at/angrenost/amiga/fs_003.jpg
Matthias is offline  
Old 07 June 2005, 19:18   #111
astuermer
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Austria
Age: 39
Posts: 101
Send a message via ICQ to astuermer Send a message via MSN to astuermer
Umm, here's my config:

A2000C running OS 3.9
+ 2MB ChipRAM, 16MB FastRAM (more needed!)
+ GVP 040 Combo Accelerator @ 33Mhz
+ 10GB Harddisk
+ 12x Pioneer CD-Drive
+ PicassoII Graphicscard + ScanDoubler
+ Algor USB Pro with 4x powered HUB
+ DigiWire Sounddigitizer

CDTV
+ 1MB ChipRAM, 2MB FastRAM

CD32
+ absolutely naked
astuermer is offline  
Old 07 June 2005, 19:42   #112
Dr. Dude
Senior Member
Dr. Dude's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: On Ami World
Posts: 500
I see ones a wile a repainted Amiga, some look crap, but most come out good .

But er... what kind of paint is best for it? And in what way is it best put on?
Dr. Dude is offline  
Old 07 June 2005, 20:23   #113
Mick_AKA
crusader of light

Mick_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Stone, Staffordshire.
Posts: 1,136
I sprayed with satin black car paint iside and out after totally stripping the casing
Mick_AKA is offline  
Old 07 June 2005, 20:50   #114
Unknown_K
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Ohio/USA
Age: 49
Posts: 1,379
Send a message via ICQ to Unknown_K
My understanding is that vinyl paint is the best for use on plastic since it soaks into the plastic and does not look painted on. For best results you would need to wash and degrease the plastic before painting.
Unknown_K is offline  
Old 07 June 2005, 21:02   #115
billy
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: US / A
Age: 42
Posts: 134
And Mine:

A2000C running OS 2.04 zkicked from 1.3 ROMS
+ 1MB ChipRAM, 6MB FastRAM
+ GVP Impact Series II +4MB
+ GVP 030 Combo Accelerator @ 28Mhz +2MB
+ 83MB Segate SCSI HD
+ 212MB Quantum SCSI HD
+ FlickerFixer ScanDoubler
+ Ariadne II ethernet

A2000HD
+ GVP 040 Combo

A1200
+ GVP 030 Combo Accel @ 50Mhz
+ SurfSquirrel
+ 500MB SCSI Ext
+ 1x SCSI CDROM
+ Elbox IDE

A4060T
+ Phase5 PPC / 060-50MHz w/SCSI 128MB
+ 6GB IDE
+ Cybergraphix 3D / Scandoubler
+ Ariadne II ethernet
+ HP CDRW
+ Pioneer CDROM

A3000D
+ 4MB ZIP

A3000D #2 MB Battery damage
+ 2MB ZIP
billy is offline  
Old 07 June 2005, 21:16   #116
Matthias
Registered User
Matthias's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Heidelberg / Germany
Age: 35
Posts: 36
Quote:
what kind of paint is best for it? And in what way is it best put on?
I airbrushed it with these: http://www.level-r.de/shop/index.php...310&cp_cat=310
Watch the whole "process" here: http://www.8ung.at/angrenost/amiga/adimiga.html
Matthias is offline  
Old 08 June 2005, 02:29   #117
LocalH
Amiga user since 1990
LocalH's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kingsport, TN / USA
Age: 37
Posts: 277
My current Amiga setup:

Amiga 3000 (030/25) - custom paint job applied by the person that the previous owner bought it from, very nice (picture forthcoming) - labeled "A3000UX (B) NTSC 4MB RAM/ 100MB DISK" on back
4MB fast RAM on mobo (doesn't work though)
100MB HD (factory installed)
NEC Multispin 3X external SCSI CD-ROM (reads CD-R's great)
DCTV (not working with this Amiga, but did work on A2000 it was used with before)
LocalH is offline  
Old 08 June 2005, 16:27   #118
_ThEcRoW
Amiga Geek
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 38
Posts: 903
Amiga 1200 2Mb chip (64 fast), 4,3 gb seagate IDE HD + Blizzard 1240 (040/40 mhz) +mediator +voodoo3 + ethernet card.

Amiga 500 512k chip. Soon i will put on it a accelerator.

AMD Athlon XP 3000+ + Winuae 1.000 + Catweasel MK4

I have to say that for classic stuff, winuae really Rocks!!!!!!!!
Thanks toni for the work done!
_ThEcRoW is offline  
Old 02 April 2007, 00:54   #119
xalakibaniou
Registered User

xalakibaniou's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Athens Greece
Age: 38
Posts: 59
2 x Amiga 500 both with 512k slow ram in trapdoor (mice+psu+monitor)

1 x Amiga 1200 (Commodore) (mice+psu+ext. drive)

1 x Amiga 1200 (Amiga Technologies) (mice+psu+4 way ide with 2x20GB HDD 3.5" and 1xATAPI DVD-ROM+blizzard 1230 IV + 8MB FastRAM) Not yet boxed it's layed on my desk working .Planning to buy D-BOX

Spare parts such us roms,hdds,adapters cables etc
xalakibaniou is offline  
Old 02 April 2007, 20:48   #120
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 37
Posts: 6,358
Send a message via Skype™ to Jope
Ancient thread, but since I'm a materialist too, I'll join!

A4000D in an RBM TowerHawk EX, CSMK2-060/50+cybscsi and some other bits
A3000T CSMK2-060/50 and some other bits
A1200 with EC020/28 + 4MB FAST
A600 with 2MB CHIP
A500+ with ICD AdIDE + Novia + 1GB internal disk + 8MB SupraRAM

And lots of semi-working stuff in my cupboard.

Last edited by Jope; 20 June 2007 at 07:54.
Jope is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What screens do you use for your amigas? mange_lars Retrogaming General Discussion 13 29 September 2010 14:54
Any got CU Amigas 1997-98? tonyyeb Nostalgia & memories 27 08 August 2008 11:45
periods when you were in to amigas Gordon Retrogaming General Discussion 14 26 February 2007 10:34
The New Amigas Galaxy Amiga scene 7 09 September 2004 11:43
Second-hand amigas in UK Noo_Noo Retrogaming General Discussion 17 03 October 2002 14:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.30491 seconds with 11 queries