English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 04 March 2009, 01:43   #1
jailer
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: mansfield, uk
Posts: 61
idefix

ok YET another problem

got all me stuff needed for hooking up internal cd drive
all connected up

come to install idefix all goes well until the
addidefixatstartup i think it is and just freezes

checked it with snoopdos and comes up read s:startup-sequence and just stops .... checked the tabs and it is writeable so as far as i can see there shouldnt be a problem

VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY ANNOYED PERSON
jailer is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 March 2009, 01:50   #2
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,438
You're not using a CF card are you? IdeFix doens't seem to like to play ball with a lot of CF cards for some daft reason.
NovaCoder is offline  
Old 04 March 2009, 01:50   #3
jailer
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: mansfield, uk
Posts: 61
yes i am using a cf card actually
jailer is offline  
Old 04 March 2009, 02:13   #4
jailer
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: mansfield, uk
Posts: 61
tried it with my normal hard drive and installed fine ... but not let me use the hard drive with the ide interface so i need to be able to get the installed info over to the cf card

any ideas guys
jailer is offline  
Old 04 March 2009, 02:23   #5
jailer
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: mansfield, uk
Posts: 61
sorted it

installed me hard drive and installed idefix on that and saved the cd0 project on floppy disk ... installed idefix on the cf card as far as it would go reset when crashed and run the cd0 from floppy i did on the hard drive and fired up

if that makes sense
jailer is offline  
Old 04 March 2009, 02:40   #6
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,438
A good result then
NovaCoder is offline  
Old 31 March 2009, 03:35   #7
asm1
Registered User
asm1's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glasgow, Scotland
Age: 37
Posts: 637
Good to hear you got it working. I had a similarly annoying problem with my idefix express:

http://eab.abime.net/showthread.php?p=525246#post525246

I could use the 4 way adapter on its own with my CF but if I tried to connect up the express adapter I'd get the software nagging that it couldn't find it or it wasn't plugged in. Replaced my CF with a Hitachi 4GB Microdrive and all is well.... but yes there was lots of swearing and .

asm1 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Idefix 97 to another HD PoliceQuest support.Apps 23 01 October 2008 11:11
IDEfix - what can it do for me? mr_a500 support.Apps 18 30 April 2006 17:01
IDEFix 97 cody support.Hardware 11 08 April 2006 11:48
IDEFix s/w Methanoid request.Apps 2 23 July 2004 16:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20674 seconds with 11 queries