English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.SPS (was CAPS)

 
 
Thread Tools
Old 18 February 2009, 06:52   #21
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Quote:
Originally Posted by IFW View Post
Sure they are, mastering/duplication errors are not too common (but did happen).
Which errors happen ?
Kyon is offline  
AdSense AdSense  
Old 18 February 2009, 07:51   #22
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 27
Posts: 10,104
Quote:
Originally Posted by Kyon View Post
I using WinUAE
And how, pray tell, would you use Archimedes games on an Amiga emulator?
Graham Humphrey is offline  
Old 18 February 2009, 08:22   #23
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
I would say Kyon is just interested to collect everything Sensible Soccer related, regardless if it's of any actual retrogaming use right now Well in that way I would consider myself only a 'mild' collector : I only collect stuff I can use (and surprise, I even do that from time to time )
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 08:35   #24
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Quote:
Originally Posted by Graham Humphrey View Post
And how, pray tell, would you use Archimedes games on an Amiga emulator?
I use it for amiga swos . i using red squirrel v0.6 for acorn
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 08:41   #25
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
Quote:
Originally Posted by Kyon View Post
i using red squirrel v0.6 for acorn
And how would you use an IPF with it? As far as I know only UAE with the SPS dll (which makes it pretty much only WinUAE) supports IPFs yet.
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 09:32   #26
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Oh yes i forget it . maybe we'll find a solution
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 14:18   #27
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
my question is my swos ipfs have errors ? and other question main sps config file (.uae) have some limitations for example it is for a500 and not work with kickstart 3.1
we need a1200 config . it is possible ?
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 14:22   #28
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
The IPFs you have are errorfree almost certainly Kyon
Where did you get a 'main sps config file' from? You can use IPFs as normal disks, so for every quickstart or other config you can think of
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 18:01   #29
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
I downloaded it sps homepage but i try with another config i saw software error
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 18:03   #30
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
And why ? my ipfs bad ?
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 18:12   #31
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
I see. This config was made with version 0.8.22, which is quite old and before there was quickstart. You don't need that anymore Which IPFs are you talking about?
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 19:27   #32
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
All sensible soccer and swos ipf versions i say them
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 19:28   #33
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
And they all don't work with the A500 most common quickstart? Guess I have to check later

Edit : Checked 'Sensible Soccer (1895)' with the above mentioned quickstart and it worked fine. What error do you get Kyon?

Last edited by TCD; 18 February 2009 at 19:39.
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 19:48   #34
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Sensible soccer fine with a1200 config but sensible world of soccer get an error
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 20:13   #35
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
'Sensible World of Soccer (201)' works fine here too with the A500 quickstart All Sensible Soccer games are OCS/ECS, so they will work fine with an A500, but might crash on an A1200
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 20:33   #36
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Yes i say this why ? cracked disk works properly with a1200
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 20:37   #37
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
Because the cracker might have 'fixed' it to work on an A1200. If you want the unmodified version you should use the IPF, if it doesn't matter use the cracked version. Simple as that
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 20:47   #38
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Umm thanks for good info . you think this ipfs have errors ?
Kyon is offline  
Old 18 February 2009, 20:51   #39
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 36
Posts: 23,799
No, the cracker changed something so the game will run on an A1200. I'm pretty sure the IPFs have no errors, but I'm sure IFW will tell us shortly
TCD is online now  
Old 18 February 2009, 20:54   #40
Kyon
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: SOS Brigade
Age: 23
Posts: 696
Send a message via MSN to Kyon
Me too we wait him
Kyon is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have 2 games not in SPS Supamax project.SPS (was CAPS) 23 11 January 2009 17:28
SPS website AGN project.SPS (was CAPS) 5 16 October 2008 17:21
Sps Ipf??? [SPS vs. ADF dats] NLS project.MAGE 7 10 August 2008 17:41
trying to get in contact with SPS boing_1000 project.SPS (was CAPS) 6 11 May 2007 03:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.19274 seconds with 11 queries