English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 01 January 2009, 15:43   #1
BillyGlenn
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany
Posts: 19
Paradise Problem

hi guys,

i have some problems with connecting my a1200 to my win xp pc.

The paradise cable is connected and all the software is installed. (including UserPort)
Paradise is running on the amiga.
Now i start "cmd" on my windows machine and type "paradise.exe amiganoi.adf"

Paradise starts and shows on pc and amiga:

Establishing connection...

Connected.

Sending mode <PC-> AMIGA>.


And now nothing happens.

Any ideas?
BillyGlenn is offline  
AdSense AdSense  
Old 01 January 2009, 16:57   #2
ppill
CON: artist
ppill's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Poland
Age: 36
Posts: 1,157
Send a message via Skype™ to ppill
Put the file into a folder and try sending it instead.

Code:
copy game.adf /out
paradise.exe /out
Works for me.
ppill is offline  
Old 01 January 2009, 17:21   #3
BillyGlenn
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Germany
Posts: 19
hey thank you! Now it works perfect. Itīs amazing how fast the transfer works. It takes only 20 sec or so
BillyGlenn is offline  
Old 01 January 2009, 18:25   #4
ppill
CON: artist
ppill's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Poland
Age: 36
Posts: 1,157
Send a message via Skype™ to ppill
Yep, it's a great piece of software. Glad it works
ppill is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artificial Paradise by NGC jbl007 support.Demos 3 11 May 2014 19:06
Paradise Lost Macaw request.Old Rare Games 18 02 February 2014 04:26
Hunt for paradise Preview mai HOL contributions 7 23 January 2014 21:31
Paradise Lost alkis21 Games images which need to be WHDified 16 14 June 2013 21:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10275 seconds with 11 queries