English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 28 December 2008, 14:45   #41
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by 5h00n4y View Post
Erm, what intro? ...
Just loaded the whdloaded game 5 minutes ago, the logo animation came on and now it's on constant loop... is that it?
Maybe this one : [ Show youtube player ]
TCD is offline  
AdSense AdSense  
Old 28 December 2008, 14:52   #42
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Yeah, YouTube's cool and all but how do I get to see it on me real Amiga?
Shoonay is offline  
Old 28 December 2008, 14:53   #43
cane
Registered User
cane's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: .hr
Age: 38
Posts: 539
I finished Millennium and Deuteros back in the days without cheats, trainers. Millennium is good strategy, maybe a bit too much straight forward and easy. But Deuteros is waaaay better and complex. In Deuteros you can lose, and there's so much more to discover. And intro has great music - linky. /edit - little bit too late with youtube intro link edit/
cane is offline  
Old 28 December 2008, 15:01   #44
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by 5h00n4y View Post
Yeah, YouTube's cool and all but how do I get to see it on me real Amiga?
Press the right mouse button when 'Deuteros' is on screen mate
TCD is offline  
Old 28 December 2008, 15:08   #45
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
THANKS!

(I hate these "hidden" intro modes... )
Shoonay is offline  
Old 28 December 2008, 15:14   #46
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by 5h00n4y View Post
THANKS!

(I hate these "hidden" intro modes... )
No problem You could also call it a feature : Skip the intro with the left mouse button and watch it with the right one Just a shame the manual doesn't mention it... or does it?
TCD is offline  
Old 28 December 2008, 15:21   #47
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Mine didn't...

I read the icons description and stuff like that only, wouldn't want to get to spoiled, now would we?
Shoonay is offline  
Old 28 December 2008, 15:32   #48
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by 5h00n4y View Post
Mine didn't...

I read the icons description and stuff like that only, wouldn't want to get to spoiled, now would we?
Okay, now you can enjoy the intro on your real Miggy (found it without the manual btw ) and all is good Maybe after you finished the game you can have a look if you find the info in the manual
TCD is offline  
Old 28 December 2008, 16:23   #49
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Damn, Deuteros are complex!
Feels kinda like building the universe with lego pieces...
Shoonay is offline  
Old 28 December 2008, 16:27   #50
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
You haven't lost yet?
BlueAchenar is offline  
Old 28 December 2008, 18:07   #51
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Should I?
Nobody's attacking me, nothing's exploding, there's no general flu chaos...
Shoonay is offline  
Old 28 December 2008, 18:11   #52
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 39
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
don't get into it too much, take it easy, you'll have to start over soon.

no body finishes deuteros on the first run. no body (not even miss polski)
coze is offline  
Old 28 December 2008, 18:18   #53
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
LOL, erm... OK :/
Guess it's good I've paused for a few hours...

I just hope my Amiga will survive...
Shoonay is offline  
Old 29 December 2008, 13:02   #54
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by 5h00n4y View Post
LOL, erm... OK :/
Guess it's good I've paused for a few hours...

I just hope my Amiga will survive...
Tis true, you will end up starting over, .

Sure your miggy will survive, my uncle used to leave is A500 on for days, if he was playing a game with no save feature. Although Deteros has a save feature.
FOL is offline  
Old 29 December 2008, 13:07   #55
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Quote:
Originally Posted by FOL View Post
Tis true, you will end up starting over, .
Stop scaring meh!

But can't I use me old save position if *this thing* happens close to that part of the game when I save?
Shoonay is offline  
Old 29 December 2008, 14:32   #56
Vairn
The Grim-Button

Vairn's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Melbourne Australia
Age: 36
Posts: 390
Send a message via Skype™ to Vairn
Smile

ahh, deuterous, those were they days, I remember playing it on my amiga all the time....

Brilliant game that, extremely hard, and sometimes if your lucky, some interesting random things hehe.
Vairn is offline  
Old 29 December 2008, 17:03   #57
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
I remember making a program with AMOS to edit the saved game disk and put all stocks at full instead of having to leave the computer on all night.
BlueAchenar is offline  
Old 29 December 2008, 17:11   #58
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
I just used Filemaster for that and edited the hexes

... in Reunion I mean, no cheating for this game, so help me Miss Polski!
Shoonay is offline  
Old 29 December 2008, 17:13   #59
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
The Deuteros save disk is not a standard DOS disk, you have to edit the sectors directly.
I didn't have tools for that at the time.
BlueAchenar is offline  
Old 29 December 2008, 17:18   #60
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Neither was the Reunion save disk, like I said - I used Filemaster (2.1?) on me A600 back in the days, which has this awesome [Disk edit] option

---=== EDITED ===---
BTW: You guys simply HAVE TO TRY THIS MILLENNIUM REMAKE if you enjoyed the game, it's truly a great enhanced version!
Shoonay is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga game mod player for PC aka how to play BP files wlcina support.Other 6 16 March 2012 01:03
Cant play any game Halcyon project.MAGE 10 25 August 2009 15:15
[Found: Millennium 2.2] Name of a game? neil324 Looking for a game name ? 9 23 October 2008 21:05
Baby steps in setting up GVP SCSI Hard Card Dropcheck support.Hardware 25 14 February 2008 05:41
Cody's Honour List AKA Cody's Game Name Request Game CodyJarrett request.Old Rare Games 16 17 September 2001 01:17

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.30661 seconds with 12 queries