English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 13 November 2008, 14:02   #1
mimickado
 
Posts: n/a
Wolfenstein 3D

http://www.pouet.net/prod.php?which=17247

I've played this conversion on an emulator and have been really impressed by its speed on a stock st (well, the emulator was setup to the specs of a base st). Too bad we don't have this game on Amiga. Any coder willing to port this game ? It shouldn't be too hard to do on amiga really.
 
AdSense AdSense  
Old 13 November 2008, 14:05   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Hi mimickado,

check here : http://hol.abime.net/1747
...and download here : http://aminet.net/package/game/shoot/Wolfenstein3D
TCD is offline  
Old 13 November 2008, 14:10   #3
JuvUK
Registered User
JuvUK's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cheltenham/UK
Age: 46
Posts: 312
there doesn't seem to be any files there
JuvUK is offline  
Old 13 November 2008, 14:12   #4
mimickado
 
Posts: n/a
Cheers, will it run at a decent speed on a standard ocs amiga ?

People on lemon amiga says that you need at leat a 68020 to run it (and possibly even higher specs to have it running correctly).
 
Old 13 November 2008, 14:15   #5
JuvUK
Registered User
JuvUK's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cheltenham/UK
Age: 46
Posts: 312
s'ok i found it here ;o)

http://aminet.net/package/game/shoot/Wolfenstein3D
JuvUK is offline  
Old 13 November 2008, 14:16   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by JuvUK View Post
there doesn't seem to be any files there
Sorry, took me three tries to find a working link Check again

@mimickado
I think you need at least a 68020 for this. I have checked it with WinUAE and a 4 MB expanded 1200 seems to be working just fine
TCD is offline  
Old 13 November 2008, 14:20   #7
mimickado
 
Posts: n/a
Oh, too bad I don't have (yet) a nice boosted 1200. Anyway, any chance of having a coder doing the same job as done by these ST folks ??
 
Old 29 November 2008, 01:10   #8
NPI
Registered User
NPI's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Belgrade, Serbia
Age: 32
Posts: 312
what else should I have to start the game?
NPI is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wolfenstein 3D clones for PC s2325 Retrogaming General Discussion 35 21 December 2012 15:53
Wolfenstein 3D Remake Shoonay Retrogaming General Discussion 17 25 December 2010 03:22
Wolfenstein 3D question Xenon support.Games 12 12 July 2009 23:16
Wolfenstein on the speccy...:) RabidRabbit Amiga scene 27 18 April 2009 22:39
Wolfenstein 3d Si-Pie support.Other 18 18 September 2008 15:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18183 seconds with 11 queries