English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 23 November 2008, 13:53   #61
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by heavy View Post
you put the zip in DF0 ?? it's an executable file !
It's a feature of WinUAE and it works very well (except of course for those demos that require setpatch to be run first )

Quote:
Originally Posted by heavy View Post
create a blank disk, unzip the file, copy the exe on the disk and create a startup-sequence in a folder "S" to start "setpatch" command and start the demo. (create a folder C, and copy Setpatch).
you can do that under windows with ADFView of with Dopus or Filemaster under WinUae.

take a look at the adf in the zone
Thank you very much I will do that for the problematic demos

Quote:
Originally Posted by heavy View Post
the problem with Faktory and other exe demos >880 kb: the files are too big, and doesn't fit on a disk.
Yup these need to be put on a HDF, so they can be used in Gamebase. When the 'normal' demos are done I'll have a look at Belgaraths script to enable HDF support for Demobase aswell
TCD is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 December 2008, 12:41   #62
Ziaxx
Zone Friend
Ziaxx's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 90
Efter Plugget by Draco (my old group ) should work just fine, at least with Kickstart 1.3 (it does however require an additional of at least 512 kb of Slow RAM). If the problem is the Guru Meditation about "Not enough memory" at the very beginning, it's a programmer's gag and part of the demo. Just click on the left mouse button instead of resetting the computer, and it should start shortly. Not sure about newer configurations than 1.3 though, but now you know the trick at least, if you want to experiment with those.
Ziaxx is offline  
Old 09 December 2008, 22:37   #63
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Hi Ziaxx,

Thanx for the info,it's working now
Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 12 December 2008, 13:12   #64
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
Originally Posted by Mad-Matt View Post
Artifice disk2 doesnt work as its a corrupt dms file. Would have been better if winuae just showed an error message instead of just freeze up though when inserting it
Yes, I've just filed this issue on "WinUAE prb" sub-forum.

BTW, I've uploaded a 100% disk 2 of "Artifice" to the zone. I must have created this from the rare (!) LHA archive which TRSI sent out after they found out that these BBS weirdos repacked their DMS disk from HEAVY1 (OK) algorithm to HEAVY2, which broke everything!

Note this working disk is not even on Kestra yet! :P
andreas is offline  
Old 12 December 2008, 13:19   #65
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Thank you very much for the working seocnd disk of Artifice
TCD is offline  
Old 12 December 2008, 23:02   #66
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
Thanx Andreas,added in Database.
sjakie43 is offline  
Old 13 December 2008, 11:24   #67
heavy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: europe
Posts: 169
err...???
second disk of Artifice already done and posted in the zone some weeks ago (the lha is on the site of TRSI)
I don't understand what you do...
heavy is offline  
Old 13 December 2008, 20:43   #68
zeg
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: germany
Posts: 58
Finlandia on kestra replaced. Sorry for the defected disk image.

bye bye
zeg is offline  
Old 13 December 2008, 20:45   #69
zeg
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: germany
Posts: 58
Artifice also replaced. dms have got a problem with disk 2.
Have re-read the original floppy disk with something different. Should be 100% now.

bye bye
zeg is offline  
Old 13 December 2008, 20:46   #70
zeg
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: germany
Posts: 58
Please let me know for other damaged disk-images. Normaly we have got for most all disks various working disk images, and disk sets.

bye bye
zeg
zeg is offline  
Old 13 December 2008, 22:06   #71
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
Hi all,

@Heavy>i dunno why your version did not work,this last version
works so...i dunnomaybe i did something wrong ,excuse me

@Zeg>thanks very much !
Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 14 December 2008, 12:46   #72
zeg
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: germany
Posts: 58
Kestra = amigascne.org

btw. Bitworld-Kestra and ftp.amigascne.org is one project.

bye bye
zeg is offline  
Old 15 December 2008, 00:34   #73
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
@Heavy>i dunno why your version did not work,this last version works so...i dunnomaybe i did something wrong ,excuse me
Nothing to "excuse" here.
Just sit comfortably, I had got the very same crash: yes even with both the old DMS *and* ADF version! - so we're already two!
Moreover, I do not remember to have seen that 100% working disk recently uploaded. If so, it must have been before the Demobase project.

This disk was indeed created from the sources on trsi.org, but with high accuracy because I feared to break something again. Note these disks were in .ZOM (Zoom) format, which is and was a rather unusual format on the Amiga.

Last edited by andreas; 15 December 2008 at 00:49.
andreas is offline  
Old 17 December 2008, 22:52   #74
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
Thanx for the info Andreas
sjakie43 is offline  
Old 25 April 2009, 14:54   #75
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
Originally Posted by zeg View Post
btw. Bitworld-Kestra and ftp.amigascne.org is one project.

bye bye
Nice to see you're participating a little more here now, zeg!

(@all Most of the past work was done behind curtains. I caught up zeg on IRC and reported him what we could need, and 1-7 days later, everything was settled )
andreas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Demobase Amiga Demos not working(ok) sjakie43 support.Demos 153 28 July 2011 15:40
External Disk Drive working and not working fc.studio support.Hardware 12 10 August 2009 03:04
floppy df0 working / not working Dave_wb support.Hardware 3 07 January 2009 09:11
need help about 4 demos sink support.Demos 2 07 January 2007 11:24
Looking for 3 demos Kodoichi request.Demos 0 08 February 2005 11:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.25014 seconds with 12 queries