English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 12 November 2008, 16:31   #21
heavy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: europe
Posts: 169
... working demos3.zip (except all time greatest hits 10) :
- Groovy Lemon
- Mega Demo Red Sector

Love/VD/Fairlight, Absolute Inebriation/VD/Fairlight, Day of Reckoning/Digital and some others are not in the list : you have a good config for these demos ? they are not 100% emulated

working demos4.zip (+ love and day of reckoning):
- magnetic dreams digital
- never where crionics

Last edited by heavy; 12 November 2008 at 16:47.
heavy is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 November 2008, 17:19   #22
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Thanks for the help heavy Very appreciated
TCD is offline  
Old 12 November 2008, 17:26   #23
heavy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: europe
Posts: 169
Quote:
Originally Posted by sjakie43 View Post
All Time Greatest Hits 5 Static Bytes>WB screen
like #10, work only on Kickstart 2.0+ and intro need 512k fast memory
I think it's possible to change the boot for ks 1.3
heavy is offline  
Old 12 November 2008, 17:50   #24
Mad-Matt
Longplayer

Mad-Matt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincoln / UK
Age: 38
Posts: 1,580
Send a message via ICQ to Mad-Matt Send a message via MSN to Mad-Matt
Artifice disk2 doesnt work as its a corrupt dms file. Would have been better if winuae just showed an error message instead of just freeze up though when inserting it
Mad-Matt is offline  
Old 12 November 2008, 21:54   #25
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

@heavy
>Love has little gfx issues yes
>Absolute Inebriation looks quite OK here
>Day of Reckoning has little gxs problems yes

I'm checking your packages at this moment!
Thanx
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 12 November 2008, 22:33   #26
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Hi,

checked the following demos and replaced files when necess....

All time greatest hits 10>works ok here with kick 1.3
Aars 92>my file was no good,used your file and added slow mem >OK
9 fingers>did not work long time ago,works OK now arrgg
Alpha Omega>did not work long time ago,works OK now am i nu
Amiga 1200 Presentation >replaced file,still not working ok,many gfx issues
Black & White 2 >replaced file,changed config>works OK now
Drugstore>replaced file,changed config>works OK now
Flowerpower>did not work long time ago,works OK now
Forgotten>changed config>works OK now

rest follows....
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 12 November 2008, 22:54   #27
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Groovy >changed config>works OK now
Mega demo>works OK now
Magnetic Dreams>is not in NOT working list,works OK
Never Where>replaced file,changed config(cycle exact)works OK now

Thanx and Good night guyz
sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 13 November 2008, 09:21   #28
heavy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: europe
Posts: 169
Quote:
All time greatest hits 10>works ok here with kick 1.3
?? what ?
wb screen for me with 1.3. (with the same disk...)

Quote:
Amiga 1200 Presentation >replaced file,still not working ok,many gfx issues
change the config
work fine here

Quote:
Originally Posted by sjakie43 View Post
Magnetic Dreams>is not in NOT working list,works OK
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot.jpg
Views:	176
Size:	17.7 KB
ID:	18802  
heavy is offline  
Old 13 November 2008, 22:15   #29
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Hi Heavy,

Strange strange

All time gr 10 is really ok here with kick1.3
I still cannot get Amiga1200 Presentation to work correct
Magnetic Dreams was(is)NOT in my list,maybe did something wrong,sorry
about that then

Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 14 November 2008, 00:55   #30
Mad-Matt
Longplayer

Mad-Matt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincoln / UK
Age: 38
Posts: 1,580
Send a message via ICQ to Mad-Matt Send a message via MSN to Mad-Matt
A1200 presentation is an odd one and acts odd even on my 040 amiga. Anyway to get 100% working in uae set Imediate Blitter and "adjust between cpu and chipset" and leave at 100% cpu. The demo will work perfect.
Mad-Matt is offline  
Old 14 November 2008, 22:15   #31
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Thanx Mad-Matt ! GREAT

Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 14 November 2008, 22:55   #32
bLAZER
Awesome to the max

bLAZER's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gothenburg / Sweden
Age: 41
Posts: 946
So, anyone has a working version of Finlandia - Dual Crew&Complex? The ones I've tried either don't load or hangs WinUAE when selecting the .dms-file.

And since http://kestra.exotica.org.uk/demo.php?id=8418 has a screenshot someone probably got it to work.
bLAZER is offline  
Old 14 November 2008, 23:06   #33
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by bLAZER View Post
So, anyone has a working version of Finlandia - Dual Crew&Complex? The ones I've tried either don't load or hangs WinUAE when selecting the .dms-file.

And since http://kestra.exotica.org.uk/demo.php?id=8418 has a screenshot someone probably got it to work.
It's the same for me with the disks from scene.org WinUAE hangs when opening the DMS file. I really hope the one who made the screenshot for Bitworld shows up and let us know how he did it (that means : gives us the working file )
TCD is offline  
Old 14 November 2008, 23:27   #34
Mad-Matt
Longplayer

Mad-Matt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincoln / UK
Age: 38
Posts: 1,580
Send a message via ICQ to Mad-Matt Send a message via MSN to Mad-Matt
getting it to work isnt a problem (just convert dms to adf) but a checksum error on disk 1 causes a problem if you try to load wrong tune It works enough to get the screenshots, but a new disk image is needed though.
Mad-Matt is offline  
Old 14 November 2008, 23:32   #35
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by Mad-Matt View Post
getting it to work isnt a problem (just convert dms to adf) but a checksum error on disk 1 causes a problem if you try to load wrong tune A new disk image is needed though.
Thanks for the info Mad-Matt Will try that then
I guess the screenshot was made with the 'bad' image and now hope someone still have this one on a working floppy
TCD is offline  
Old 15 November 2008, 01:02   #36
bLAZER
Awesome to the max

bLAZER's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gothenburg / Sweden
Age: 41
Posts: 946
Oh I see... then Kestra should mention that the files they're linking to are corrupt...
bLAZER is offline  
Old 15 November 2008, 09:36   #37
heavy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: europe
Posts: 169
I found a "good" version of All Time Greatest Hits 10 for 1.3 working with the last winuae 1.5.3
I added "His Master Noise/Mahoney&Kaktus" (in the list)

see Working_demos5.zip in the zone
heavy is offline  
Old 15 November 2008, 11:05   #38
bLAZER
Awesome to the max

bLAZER's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gothenburg / Sweden
Age: 41
Posts: 946
Didn't know it was a problem with those. The ones I got works fine for me.
bLAZER is offline  
Old 15 November 2008, 22:43   #39
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Hi again,

Thanx heavy!

i already have a working all time gr 10 (kick1.3)(previous post)
His master noice in my database needed just a small config change

Keep the good work going
Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
Old 20 November 2008, 22:56   #40
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 46
Posts: 445
NOT working

Hello guyz,

I Presume you'r all working hard to get some
demos working from the NOT working list?

Regards
Sjakie43
sjakie43 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Demobase Amiga Demos not working(ok) sjakie43 support.Demos 153 28 July 2011 15:40
External Disk Drive working and not working fc.studio support.Hardware 12 10 August 2009 03:04
floppy df0 working / not working Dave_wb support.Hardware 3 07 January 2009 09:11
need help about 4 demos sink support.Demos 2 07 January 2007 11:24
Looking for 3 demos Kodoichi request.Demos 0 08 February 2005 11:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.26866 seconds with 12 queries