English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 03 January 2009, 01:37   #81
communicator
 
Posts: n/a
Glad to see there are still Amiga fans alive in Portugal. I used to be quite active in the 90's, even had a BBS running for some years, and I still have my A4000/040 but haven't done much with it lately! Maybe it's time to put the Amiga back into action. It does power up and works fine as always did!

Best regards.
 
AdSense AdSense  
Old 03 January 2009, 10:50   #82
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Hello Communicator,

Welcome to EAB!

You'll find here a very active community of Amiga fans.

I have myself also an expanded A4000/040, which is a great machine.

It happened also to me after 8 years of not touching my Amiga (besides powering it up once a month or so) I had an urgent necessity of returning back to the Amiga world and since I joined EAB, it has been great fun.

Any help you need, just ask!

Cheers,

X-Pect
AmigaFriend is offline  
Old 03 January 2009, 23:30   #83
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 775
Hi and welcome communicator,
Is good to see that there is out there some hidden Portuguese Amiga users that begin to appear at this space
Stay with us
AlfaRomeo is offline  
Old 14 January 2009, 02:20   #84
Portugeeza1
Registered User
Portugeeza1's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: London uk
Posts: 43
Hi All

I've been meaning to come here and say hello, But not got around to it. Thanks for the pm mail X-Pect
well to answer your question no its not a funny name as this is what my mates have been calling me for years.
Well this is my story, My parents and family are Portuguese from Setubal, But I'm born in London UK and I live here..... But one day to go and live in Setubal with the family.
Portugeeza1 is offline  
Old 15 January 2009, 17:09   #85
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by Portugeeza1 View Post
well to answer your question no its not a funny name as this is what my mates have been calling me for years.
Hi Portugeeza welcome. Nice to ear from you. Well I thought so, just to tease you a little.

Well we are almost "neighbors". I have home also in Sesimbra where i've been living the past 8 years till 2008. Now I'm in Portalegre for professional reasons.

Well hope you enjoy it here, it's a nice place to be.


Abrao,

X-Pect
AmigaFriend is offline  
Old 15 January 2009, 23:13   #86
Portugeeza1
Registered User
Portugeeza1's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: London uk
Posts: 43
Oh sesimbra yeah thats next door to setubal, I've been there so many times. it's a very beautiful place. But all of Portugal is.
Portugeeza1 is offline  
Old 16 January 2009, 00:14   #87
Yoto
1 Potato to Spamem all!
Yoto's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Lost in a Wine Country
Age: 41
Posts: 572
So this is where all the other Tugas meet...
Yoto is offline  
Old 16 January 2009, 00:17   #88
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by Yotoxionomai View Post
So this is where all the other Tugas meet...

Yes indeed! Welcome Yotoxionomai
AmigaFriend is offline  
Old 16 January 2009, 19:07   #89
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
Could someone with a fairly fast Amiga (68030@30MHz at least) and an HD test an app for me? I'm at work, can't test it.

Edit: Welcome Yotoxionomai, didn't see you the first time.
BlueAchenar is offline  
Old 16 January 2009, 19:15   #90
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 775
Welcome Yotoxionomai (I wonder how do you spell your nick)
You are from the mature wine side of the country or from the green wine side??
AlfaRomeo is offline  
Old 16 January 2009, 19:18   #91
Yoto
1 Potato to Spamem all!
Yoto's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Lost in a Wine Country
Age: 41
Posts: 572
@ AlfaRomeo

Somewhere between the both!
Yoto is offline  
Old 16 January 2009, 19:20   #92
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by BlueAchenar View Post
Could someone with a fairly fast Amiga (68030@30MHz at least) and an HD test an app for me? I'm at work, can't test it.
Shoot BlueAchenar. 040/25MHz
AmigaFriend is offline  
Old 16 January 2009, 19:26   #93
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
Quote:
Originally Posted by xpect View Post
Shoot BlueAchenar. 040/25MHz
Here it goes. Use it like "bawarp image.rdi" having a disk in DF0: for example. It will try to make an image. Tell me how it went.
Attached Files
File Type: zip bawarp.zip (8.2 KB, 92 views)
BlueAchenar is offline  
Old 16 January 2009, 19:28   #94
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by BlueAchenar View Post
Here it goes. Use it like "bawarp image.rdi" having a disk in DF0: for example. It will try to make an image. Tell me how it went.

Ok i'll test it right away.
AmigaFriend is offline  
Old 16 January 2009, 19:29   #95
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
Quote:
Originally Posted by xpect View Post
Ok i'll test it right away.
Ups, I meant "bawarp dh0:image.rdi"

Edit: Has your Amiga exploded yet?

Edit2: Data correction could be a little on the slow side.

Last edited by BlueAchenar; 16 January 2009 at 19:43.
BlueAchenar is offline  
Old 16 January 2009, 19:44   #96
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by BlueAchenar View Post
Ups, I meant "bawarp dh0:image.rdi"

Edit: Has your Amiga exploded yet?

Damn you! But i figured out. Well 10 min have passed and i don't know if it's doing anything because my SCSI 2 disk is attached to Fastlane Z3 that doesn't pass any signal to the front HD led.

Well checked and wrote 0 bytes. Bawarp still running on the shell.
AmigaFriend is offline  
Old 16 January 2009, 19:45   #97
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
Quote:
Originally Posted by xpect View Post
Damn you! But i figured out. Well 10 min have passed and i don't know if it's doing anything because my SCSI 2 disk is attached to Fastlane Z3 that doesn't pass any signal to the front HD led.

Well checked and wrote 0 bytes. Bawarp still running on the shell.
That's the problem with experimental software.

Is the floppy LED on or flickering? Did the program write anything to the shell? You can probably stop it now, I'll have to check it at home.
BlueAchenar is offline  
Old 16 January 2009, 19:49   #98
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 775
Quote:
Originally Posted by BlueAchenar View Post
Could someone with a fairly fast Amiga (68030@30MHz at least) and an HD test an app for me? I'm at work, can't test it.
Sorry BlueAchenar,
Im at work too and have no HDs at my Miggys only CFs
AlfaRomeo is offline  
Old 16 January 2009, 19:52   #99
BlueAchenar
Not dead yet!!! :D
BlueAchenar's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aveiro / Portugal
Age: 36
Posts: 690
Quote:
Originally Posted by AlfaRomeo View Post
Sorry BlueAchenar,
Im at work too and have no HDs at my Miggys only CFs
Dumping to CF0: works too. But it seems I still have to correct the program first. If this works as expected, it could image pretty much all amiga disks (including HD floppies in a DD drive). I just doubt there's a way to write them back to floppies with the Amiga.
BlueAchenar is offline  
Old 16 January 2009, 19:53   #100
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,464
Quote:
Originally Posted by BlueAchenar View Post
That's the problem with experimental software.

Is the floppy LED on or flickering? Did the program write anything to the shell? You can probably stop it now, I'll have to check it at home.

Floppy led flickering, didn't wrote anything on shell.

Well let me now when you need further testing.
AmigaFriend is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hi to all Amiga owners. Andrew1971 Member Introductions 3 02 July 2012 18:42
WinUAE 2010 Portuguese Translation underdog001 News 6 10 February 2010 13:08
Google Map of Amiga owners peo News 42 13 August 2009 21:26
Aladdin 4D Special for Amiga Video Toaster Owners Pyromania MarketPlace 2 08 January 2009 22:22
Hellenic Amiga owners are many ... dir_marillion Amiga scene 92 22 May 2006 11:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21504 seconds with 12 queries