English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 13 October 2008, 05:19   #1
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,235
Amigakit website down?

I was planning to have a browse of Amigakit.com at work today, but it keeps redirecting me to this: http://www.f9.net.uk/plusnet/

Anyone know what is going on?

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 October 2008, 05:36   #2
pkillo
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 35
It just loaded for me...
pkillo is offline  
Old 13 October 2008, 05:44   #3
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,235
I just tried www.amigakit.com & still got that Force 9 page

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
Old 13 October 2008, 05:45   #4
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
Try this linky link link
NovaCoder is offline  
Old 13 October 2008, 05:48   #5
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,235
Yeah, that works, but what happened to the amigakit.com domain?

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
Old 13 October 2008, 06:08   #6
Adropac2
Zone Friend
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kent
Age: 45
Posts: 834
Working fine here for me Finger
Adropac2 is offline  
Old 13 October 2008, 10:36   #7
OddbOd
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Australia
Age: 40
Posts: 663
It appears to be a hosting glitch, both http://amigakit.com and http://ccgi.leamancomputing.force9.co.uk (the DNS alias for www.amigakit.com) are working correctly.
OddbOd is offline  
Old 13 October 2008, 10:43   #8
tonyyeb
Has the Amiga bug again
tonyyeb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hull, UK
Age: 37
Posts: 792
Send a message via MSN to tonyyeb
Explanation here:

http://www.amiga.org/modules/newbb/v...47438&forum=22
tonyyeb is offline  
Old 13 November 2008, 06:24   #9
AmigaWorld
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: U.S.A
Age: 51
Posts: 98
Problem logging on to Amigakit.us

Has anybody had trouble logging on to Amigakit.US lately?
Everytime I log on to usa.amigakit.com or www.amigakit.us.
I get server not found something. I hope Amigakit.com will
have the problem resolved quickly.
AmigaWorld is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thanks Amigakit vitux support.Hardware 3 21 May 2013 16:45
Thanks Amigakit lost_loven support.Hardware 17 27 September 2012 11:13
does anyone know when Amigakit will be getting ..... reanimator support.Hardware 13 21 September 2008 00:17
amigakit.com... Photon MarketPlace 13 24 December 2007 19:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20812 seconds with 11 queries