English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 April 2002, 16:27   #1
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,109
Cool Possible new WinUAE feature

What do you people think of adding Brightness/Gamma/Contrast sliders to WinUAE. The reason I ask is because I have to manually set my brightness on my desktop to almost blinding levels so that the Amiga games don't appear dark. It's very annoying having to do this everytime you want to use WinUAE. How easy would it be to add these features. Would it be a waste of time or would more people benefit from this feature than just me? Let me know what you guys think.
Steve is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 April 2002, 17:55   #2
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 44
Posts: 595
It was?

SHIT!!!!!

/me is desperately looking for a phone
Walker is offline  
Old 02 April 2002, 18:05   #3
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,109
Stick out tongue

Quote:
Originally posted by s4murai
Eh?

1. April was yesterday.
LOL. It wasn't a joke.
Steve is offline  
Old 03 April 2002, 11:36   #4
rlake
Hittin' the hardware...

rlake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Mountain View, CA
Age: 37
Posts: 110
Colours look fine to me but a volume control would be nice.
rlake is offline  
Old 03 April 2002, 16:51   #5
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Yes, I too suggested this some time ago (not on EAB, though). I LOVE it so much if I got WinUAE in full-screen mode, and forgot to turn the volume down! Usually, my li'l sister would sleep in the room next to mine when I do WinUAE stuff (mainly from 22:00 CET to open end ).
The only way out to prevent a sudden volume-blast is to hit the Alt-F4 key everytime this happens.
andreas is offline  
Old 03 April 2002, 17:04   #6
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,109
Unhappy Doh

I guess I just have a very dark monitor.
It's a Trinitron monitor which I think is a lot darker than your average monitor. Damn it. I'll save up for a digital projector and use that with WinUAE instead. LOL. That's my dream. To play Amiga Games on a huge wall. Awesome.
Steve is offline  
Old 03 April 2002, 22:55   #7
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
thats no longer true
the only missing tabs now are the avi output and the config tab
not being able to save the config without restarting winuae does bug me though
Belgarath is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae feature- adjustable autofire wlcina request.UAE Wishlist 1 02 January 2010 17:33
PIP overlay feature for winuae laser request.UAE Wishlist 3 11 October 2007 14:05
Does WinUAE feature speed controls? Gabe support.WinUAE 10 24 September 2004 12:12
Winuae "hidden" feature mtb support.WinUAE 11 02 May 2004 19:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15088 seconds with 11 queries