English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 30 September 2008, 15:56   #1
extralife
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: denmark
Posts: 267
prb megademo8 kefrens

As i posted in nostalgia demos, I might as well throw a post in here while I'm at it
I'm running megademo8 on an ocs amiga 500, w. 0,5mb expansion and it allways crash after the rotate part, mind u i'm running both snakebite and rotate untill end of music, then when I try load 3rd part it keeps crashing
I tried turning off exp. ram, same deal, allso the first part by icronite is having problems here with strange sprite behavior, except if I start with this part
Is this demo buggy like hell ? do I have bad dumps ? or is this one for ecs amiga's ? maybe i need to rip out the exp. ram completely (havent tried that yet)?
I do seem to remember having it run as it should, maybe it was just a lucky run. Any info would be helpfull plz, thx
extralife is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 September 2008, 16:20   #2
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: UK
Age: 50
Posts: 3,824
Checking my version now Let you know if this version works fine
DH is offline  
Old 30 September 2008, 17:05   #3
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: UK
Age: 50
Posts: 3,824
I'll upload MegaDemo 8 on the zone for you, seems to work fine on WinUAE, both disks are ADF, you just need to put them back onto floppy's
DH is offline  
Old 30 September 2008, 18:50   #4
extralife
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: denmark
Posts: 267
ok i will check them out thx
extralife is offline  
Old 30 September 2008, 19:59   #5
extralife
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: denmark
Posts: 267
Thx for the upload demonhellraiser, I have reached the icronite part called chaos, same deal with the sprites, but at least I didn't get guru after the rotate part So this leaves me to believe it's probly some kind'a hardware stuff bugging
Guess I need to wait for some nice amiga coder to debug this one for whdload-aga-060 someday, for the full monty Offcoz a reset before some parts helps too untill then
Anyways, thx for helping me in my bughunt
Case closed
extralife is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kefrens website Relaunch DH News 19 08 January 2012 16:57
How to contact Laxity or Kefrens members ? trance007 Amiga scene 7 13 July 2003 15:15
Kefrens AGA demos? Akira request.Demos 9 16 July 2002 18:43
Kefrens demo disks 1,2 and 4 Toni Wilen request.Demos 4 20 April 2002 23:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10969 seconds with 11 queries