English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

View Poll Results: What do you think of the Commodore netbook?
Damn that's a sexy netbook, I want it NOW! 5 20.83%
Yeah, it's kinda cool but I don't need it. 8 33.33%
Sorry, not my thing at all. 7 29.17%
I don't care I just like polls. 4 16.67%
Voters: 24. You may not vote on this poll

 
 
Thread Tools
Old 02 September 2008, 10:12   #1
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 36
Posts: 2,284
Commodore Netbook WOOT!

This might divide people, but I think this is sexy as hell

http://www.engadget.com/2008/09/01/c...h-ummd-8010-f/
musashi5150 is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 September 2008, 11:05   #2
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
More screenies are here






Last edited by Shoonay; 02 September 2008 at 11:30.
Shoonay is offline  
Old 02 September 2008, 11:14   #3
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Okay, what else is that than a EEE PC subnotebook clone with 'Commodore' on it?
TCD is offline  
Old 02 September 2008, 11:24   #4
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 36
Posts: 2,284
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Okay, what else is that than a EEE PC subnotebook clone with 'Commodore' on it?
Nothing But as I was thinking of an EEE PC anyway it looked a nice alternative
musashi5150 is offline  
Old 02 September 2008, 11:29   #5
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
The new Archos 5g is the sexy kit we all need !!!

http://www.archos.com/products/imt/a...global&lang=en
DDNI is offline  
Old 02 September 2008, 11:40   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by musashi5150 View Post
Nothing But as I was thinking of an EEE PC anyway it looked a nice alternative
Ah, now I see Don't smack me, but what has that to do with Retrogaming?
Wait, I think I know : You can install WinUAE on it and play Amiga games
TCD is offline  
Old 02 September 2008, 11:56   #7
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 36
Posts: 2,284
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Ah, now I see Don't smack me, but what has that to do with Retrogaming?
Wait, I think I know : You can install WinUAE on it and play Amiga games
I originally was going to put it in "News" but Cody thought it was more appropriate here. And yes, after I used WinUAE on an EEE PC at the airport I was in love with the concept of a mini-A500
musashi5150 is offline  
Old 02 September 2008, 12:33   #8
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,807
Given the price of this netbook it looks like the makers might by aiming to continue the tradition.
s2325 is offline  
Old 02 September 2008, 12:59   #9
OddbOd
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Australia
Age: 40
Posts: 663
That appears to be a re-branded Elonex Webbook, so for 60 quid you get what? An extra 1/2 gig of ram and some Commodore stickers? Sounds like a pretty shabby deal to me.
OddbOd is offline  
Old 02 September 2008, 18:09   #10
chiark
Needs a life

chiark's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: England
Posts: 1,621
OpenPandora for me... There's been Via C7 based laptops in the UK before now for under 200 quid: in fact, I think it was last Christmas that they were around. As noted above, keeping the commodore tradition alive and well!
chiark is offline  
Old 06 September 2008, 13:23   #11
Paul_s
needs more ice cream

Paul_s's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Amigaville
Age: 39
Posts: 3,162
Does it run OS4?
Paul_s is offline  
Old 06 September 2008, 15:36   #12
musojon74
Registered User

musojon74's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Dereham, United Kingdom
Age: 43
Posts: 469
I think I'll probably just get a Pandora tbh. Looks nice, but then I like all the EE -PC type machines.
musojon74 is offline  
Old 06 September 2008, 15:41   #13
frsoldier
Registered User
frsoldier's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Milan - Italy
Age: 37
Posts: 122
Send a message via Skype™ to frsoldier
it looks so nice wow!
frsoldier is offline  
Old 06 September 2008, 16:19   #14
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,807
another try: http://www.e-service.net.pl/nfsk/kom...ewebit/m6d.jpg
s2325 is offline  
Old 06 September 2008, 20:00   #15
gklinger
Vegetable Lasagna
gklinger's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Toronto, CANADA
Age: 47
Posts: 711
It would be great if someone would reveal the specifications. I want to know how that LCD is backlit and if the memory and storage are upgradable (or at least user accessible).
gklinger is offline  
Old 07 September 2008, 00:07   #16
Zetr0
Ya' like it Retr0?
Zetr0's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: United Kingdom
Age: 43
Posts: 9,769
I just want those plastics....

I WANT THEM NOW!!!!! *ahem*
Zetr0 is offline  
Old 07 September 2008, 07:37   #17
ausPPC
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Paul_s View Post
Does it run OS4?
No way, 'cause it doesn't, like, have electrolytes. Or something.

It does have a VIA C7-M clocked at 1.6GHz though which makes it just a tiny bit different to the other products in that category. Going by that engadget article it's not quite out there yet.

Last edited by ausPPC; 07 September 2008 at 07:47. Reason: can't spell?
 
Old 07 September 2008, 11:03   #18
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Quote:
Originally Posted by ausPPC View Post
No way, 'cause it doesn't, like, have electrolytes. Or something.
Not to mention a sticker. It doesn't have one. No Sir.
Shoonay is offline  
Old 07 September 2008, 11:22   #19
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by ausPPC View Post
No way, 'cause it doesn't, like, have electrolytes. Or something.
I know that movie
Still that looks like a pretty ordinary subnotebook with a Commodore label on it to lure people like us...
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE with A1200 emulation on netbook liveevil support.FS-UAE 1 25 November 2012 00:07
AmigaOS 4.x Netbook announced MarkONE News 47 11 January 2012 23:28
Netbook display at 50hz? rare_j Amiga scene 8 31 August 2011 20:42
Sigh! Too slooow for my netbook!!! zambot3 New to Emulation or Amiga scene 10 26 September 2010 13:00
Acer Aspire 7" Linux Netbook scrappysphinx MarketPlace 2 27 March 2010 21:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.33479 seconds with 12 queries