English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 28 August 2008, 00:38   #1
PoliceQuest
Registered User
PoliceQuest's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Stockholm, SWEDEN
Posts: 41
Idefix 97 to another HD

Is there a way to install idefix 97 on another HD without original idefix floppy. The version that are installed on the old HD is regged, but the install floppydisk is gone. All the files are left on the old HD, so i suppose the reg/key file is there. Does anybody knows which files that i need. I have a dir called IDEFIX, but there is nothing there that is a reg/key file....perhaps in C dir.

Plz me.


/PoliceQuest
PoliceQuest is offline  
AdSense AdSense  
Old 28 August 2008, 03:54   #2
laser
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Location: Argentina
Age: 44
Posts: 648
Quote:
Originally Posted by PoliceQuest View Post
Is there a way to install idefix 97 on another HD without original idefix floppy. The version that are installed on the old HD is regged, but the install floppydisk is gone. All the files are left on the old HD, so i suppose the reg/key file is there. Does anybody knows which files that i need. I have a dir called IDEFIX, but there is nothing there that is a reg/key file....perhaps in C dir.

Plz me.


/PoliceQuest
the keyfile is on libs directory...it's named idefix.library
that file was created when you install the package
but idefix copy proteccion is very good ..anyways try to copy that library to the new HD...maybe it will work..maybe not
laser is offline  
Old 28 August 2008, 23:03   #3
PoliceQuest
Registered User
PoliceQuest's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Stockholm, SWEDEN
Posts: 41
It did not help to overwrite the file (idefix.library), same message NOT REGISTRED bla bla bla.

Man, i have the RETAIL installation on a worthless 210mb IDE HD .
I did copy all idefix files to a floppy, in case someone finds a solution to get this program regged with the files i got.

Thanks guys!

/PoliceQuest
PoliceQuest is offline  
Old 28 August 2008, 23:45   #4
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
The registration program stored the position of the file on the hdd into the file. Copying the file will destroy the registration.

You could perhaps do an image copy of the old HDD to another HDD keeping partition sizes and file positions. Don't know if this works.

Best and easiest would be to register again with your original registration key.
thomas is offline  
Old 28 August 2008, 23:47   #5
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,168
@policequest

You have a PM

Dave G
davideo is offline  
Old 28 August 2008, 23:47   #6
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Check your PM PoliceQuest.
killergorilla is offline  
Old 28 August 2008, 23:49   #7
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,168
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
Check your PM PoliceQuest.
I beat you for a change

P.S. Thanks for all the game packs

Dave G
davideo is offline  
Old 29 August 2008, 00:17   #8
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
I actually sent my PM at 22:30 so I probably beat you

No probs about the packs, I know I am pretty damn awesome
killergorilla is offline  
Old 29 August 2008, 00:24   #9
gklinger
Vegetable Lasagna
gklinger's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Toronto, CANADA
Age: 47
Posts: 711
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
No probs about the packs, I know I am pretty damn awesome
So modest too.
gklinger is offline  
Old 29 August 2008, 00:38   #10
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Quote:
Originally Posted by gklinger View Post
So modest too.
Yeah that's one of my best traits, being brilliantly modest
killergorilla is offline  
Old 29 August 2008, 01:49   #11
PoliceQuest
Registered User
PoliceQuest's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Stockholm, SWEDEN
Posts: 41
I will try this tomorrow

Thanks davideo & killergorilla
PoliceQuest is offline  
Old 29 August 2008, 10:33   #12
StevenJGore
Amiga Fanatic

StevenJGore's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: West Yorkshire, UK
Age: 39
Posts: 477
IDEfix97 registration is weird.

I've got a fully registered version and it works fine, except that everytime I start Quake I get a prompt from IDEfix97 telling me that it's not registered. But it is registered when I check. If I close the prompt, it doesn't bother me again until the next time I start Quake!

Steve.
StevenJGore is offline  
Old 29 August 2008, 22:25   #13
Eclipse
Turpentine
Eclipse's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Kent, United Kingdom
Posts: 743
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
I actually sent my PM at 22:30 so I probably beat you

No probs about the packs, I know I am pretty in womens underwear
Eclipse is offline  
Old 30 August 2008, 11:27   #14
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
That too
killergorilla is offline  
Old 29 September 2008, 13:39   #15
cooyarpjm
Registered User
cooyarpjm's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Brisbane Australia
Age: 44
Posts: 19
I also have the same problem just the demo version and no way to get a key
cooyarpjm is offline  
Old 29 September 2008, 14:14   #16
tonyyeb
Has the Amiga bug again
tonyyeb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hull, UK
Age: 37
Posts: 792
Send a message via MSN to tonyyeb
Quote:
Originally Posted by cooyarpjm View Post
I also have the same problem just the demo version and no way to get a key
If you mean you have no way of buying IDEFIX97 then the answer is yes you can:

http://www.vesalia.de/e_idemax97.htm

Now called IDEMAX 97.
tonyyeb is offline  
Old 29 September 2008, 14:41   #17
cooyarpjm
Registered User
cooyarpjm's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Brisbane Australia
Age: 44
Posts: 19
Mmmmm pay $58 for a piece of software??
Or pays $90 for idefix express from Amigakit??
or put up with annoying pop ups??

what a choice
cooyarpjm is offline  
Old 29 September 2008, 14:43   #18
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,879
The Power of Google Computing is the key to your IDEFix97 problem.



Just out of curiosity, anyone know why they had to change the name from IDEFix97 to IDEMax? I heard it was a trademark / copyright issue but I've never heard of a similarly named product.

Last edited by alexh; 29 September 2008 at 14:50.
alexh is offline  
Old 29 September 2008, 14:59   #19
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
I believe it was to do with a Copyright issue with Asterix. There is a character in it called Idefix or something?

Yep, apparently the dog is called Idéfix (in the original french version, he's called Dogmatix here)



More info: http://en.wikipedia.org/wiki/Dogmatix
killergorilla is offline  
Old 29 September 2008, 15:29   #20
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,879
F F S

alexh is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
idefix jailer support.Apps 6 31 March 2009 03:35
IDEfix - what can it do for me? mr_a500 support.Apps 18 30 April 2006 17:01
IDEFix 97 cody support.Hardware 11 08 April 2006 11:48
IDEFix s/w Methanoid request.Apps 2 23 July 2004 16:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21836 seconds with 11 queries