English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 14 August 2008, 19:15   #21
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by vk4akp View Post
Also anyone know whats going on with us.amigakit.com ? It hasn't worked in days. URL too long and other such strange errors.
Hmm, works fine here with both IE and FireFox. Which browser do you use vk4akp?
TCD is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 August 2008, 19:24   #22
vk4akp
Registered User
vk4akp's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ipswich / Queensland / Australia
Posts: 56
Just rang the dude. Seems they have fixed the problem.
.-.-.
vk4akp is offline  
Old 28 September 2008, 05:20   #23
NewDeli
Banned
 
Join Date: Oct 2007
Location: Paris / FRANCE
Age: 44
Posts: 1,248
Send a message via ICQ to NewDeli Send a message via Skype™ to NewDeli
I just discovered the show The Computer Chronicles, and start to enjoy watching excerpts of it.

Inmho,TV shows with experts being interviewed should be recommended over monotonous & lackluster promotional material of that time, except may be for Atari more well-though product launches.
NewDeli is offline  
Old 28 September 2008, 11:37   #24
gimbal
cheeky scoundrel
gimbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 36
Posts: 2,943
lol. Funny how the stiffs whenever they have to mention the Amiga, they just mention "multitasking" a lot to sound interesting. "Yeah the Amiga is great man, it is a multitasking system! I can run like a program and a game at the same time!!!!" Barf!
gimbal is offline  
Old 28 September 2008, 12:11   #25
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
I just watched the A2500 video and it was quite fun. The presentation of Deluxe Paint 3 was a bit too much 'show off' for my taste and Battle Chess was running slower than I remember it. Have to check that again now...

Edit : Hmm, the animations run almost twice as fast here on WinUAE and so they did on my A500. Does anyone know why they are so slow on the A2000 in the video?

Last edited by TCD; 28 September 2008 at 12:19.
TCD is offline  
Old 28 September 2008, 22:43   #26
gimbal
cheeky scoundrel
gimbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 36
Posts: 2,943
Quote:
Does anyone know why they are so slow on the A2000 in the video?
Because they are multitasking?
gimbal is offline  
Old 28 September 2008, 22:46   #27
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by gimbal View Post
Because they are multitasking?
Yup, guess that's why it's so slow
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga used for special effects in Robocop movie vroom6sri Amiga scene 4 29 July 2011 18:48
Amiga and PC Movie Seiya Amiga scene 1 24 April 2010 03:01
Amiga OS Screen - Movie Mikey_C Amiga scene 6 23 August 2005 17:58
What do you think it was the best movie that made to the amiga and why ? Shatterhand Nostalgia & memories 14 08 September 2002 05:41
What d'you think was the best movie game that made it to the Amiga and say why it was Jim Nostalgia & memories 34 07 September 2002 22:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20639 seconds with 11 queries