English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 19 October 2008, 01:50   #501
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,747
In the unlikely event that anyone from Individual Computers is reading this thread. If you are considering doing a CD32 or an A600 version any chance you could use a FPGA with LVDS capable I/O and an a spare header so it could be used directly with an LCD panel. Perfect for an Amiga Laptop project.
alexh is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 October 2008, 12:06   #502
kouts28
 
Posts: n/a
Hi all, i'm having the same problem with my indivision as Fingerlickin_B states. There is a portion on the two bottom right scanlines that is missing. I'm using a CRT LG F900P monitor and i have the v1.1 flash update. I triad reflashing the 1.1 update but it won't go away. I don't remember if i had this issue with the 1.0 version because i flashed right away when i got it. So if anyone found a solution about this one i would happily try it. Thanks!
 
Old 19 October 2008, 17:03   #503
pbareges
Registered User
pbareges's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: montreal / canada
Age: 40
Posts: 722
Quote:
Originally Posted by kouts28 View Post
Hi all, i'm having the same problem with my indivision as Fingerlickin_B states. There is a portion on the two bottom right scanlines that is missing. I'm using a CRT LG F900P monitor and i have the v1.1 flash update. I triad reflashing the 1.1 update but it won't go away. I don't remember if i had this issue with the 1.0 version because i flashed right away when i got it. So if anyone found a solution about this one i would happily try it. Thanks!
You should start by trying to flash last 1.2 final update from the link provided in this thread...hope it solves your issue!
pbareges is offline  
Old 20 October 2008, 00:26   #504
kouts28
 
Posts: n/a
I flashed the 1.2 that didn't help...
 
Old 20 October 2008, 00:33   #505
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,350
Quote:
Originally Posted by kouts28 View Post
I flashed the 1.2 that didn't help...
What screen modes are you having the issue in (eg HighGFX)?
NovaCoder is offline  
Old 20 October 2008, 00:55   #506
kouts28
 
Posts: n/a
All screen modes experience the same problem be it 640x512 or 640x256 etc
 
Old 20 October 2008, 01:33   #507
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,229
Hi Kouts,

I've tried every version of the firmware to date, but without success.

The problem may be the monitors we are using are not 100% compatible.

Still better than using a TV, so I've just learned to live with it.

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
Old 20 October 2008, 01:38   #508
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 42
Posts: 5,071
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
I have the "missing 1/4 line bottom right of screen" I simply adjust my monitor vertical position down one line till it is off screen. I havent noticed any new problems after doing that.
DDNI is offline  
Old 20 October 2008, 04:31   #509
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,350
Quote:
Originally Posted by DDNI View Post
I have the "missing 1/4 line bottom right of screen" I simply adjust my monitor vertical position down one line till it is off screen. I havent noticed any new problems after doing that.
I had the same problem and used the same 'solution'.
NovaCoder is offline  
Old 20 October 2008, 14:57   #510
kouts28
 
Posts: n/a
I'm looking at various screenshots around the amiga community websites and it seems that others are having the same issue even if they haven't realized it yet. If it's a software thingy maybe it'll clear in next updates who knows...
 
Old 20 October 2008, 15:15   #511
StevenJGore
Amiga Fanatic

StevenJGore's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: West Yorkshire, UK
Age: 38
Posts: 477
I have this issue too, but using the "BorderBlank" option of MCP gets rid of it.
StevenJGore is offline  
Old 20 October 2008, 21:38   #512
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 42
Posts: 5,071
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
Who else has been wondering if the Indivision boot screen can be changed?
DDNI is offline  
Old 22 October 2008, 15:12   #513
frost242
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Noisy-Le-Grand / France
Age: 36
Posts: 92
I would like to know if there is any solution for the issue with some HP branded Lisa chips ?
I can't use my Indy AGA properly because of the bad fitting of the device on the Lisa chip
frost242 is offline  
Old 22 October 2008, 15:58   #514
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 46
Posts: 648
Quote:
Originally Posted by DDNI View Post
Who else has been wondering if the Indivision boot screen can be changed?
ME..ME
klx300r is offline  
Old 22 October 2008, 22:00   #515
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 42
Posts: 5,071
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
I wonder how much space is available on the Indivision for a boot image?

I looked at the flash file and found the text strings... What might happen if I edit them??? Armageddon? Seven horsemen of the apocalypse?
DDNI is offline  
Old 23 October 2008, 01:17   #516
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,350
Quote:
Originally Posted by frost242 View Post
I would like to know if there is any solution for the issue with some HP branded Lisa chips ?
I can't use my Indy AGA properly because of the bad fitting of the device on the Lisa chip
There already is a solution, it's on this thread somewhere (basically it involves sanding down the plastic so it can sit flush with the MB).

Make 100% sure that you need to do it first as it might just need to be pushed down properly.
NovaCoder is offline  
Old 23 October 2008, 01:18   #517
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,350
Quote:
Originally Posted by StevenJGore View Post
I have this issue too, but using the "BorderBlank" option of MCP gets rid of it.
What is this utility I keep hearing about, what does it do and how does it work?
NovaCoder is offline  
Old 23 October 2008, 04:23   #518
ami_junkie
 
Posts: n/a
Wow this is amazing the support for the board, I was still thinking about buying one but after reading this thread convinced my wife to get me one for xmas .... feel likes years away though. Keep up the great work and thanks to all the people who have bought it already and are doing the testing, it makes buying something like this much easier.
 
Old 23 October 2008, 04:26   #519
ami_junkie
 
Posts: n/a
Just out of curiosity, is there any difference in performance between a Commodore A1200 and an Escom A1200?
 
Old 23 October 2008, 11:04   #520
Ratte
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Germany
Posts: 312
there is no difference
only amiga technonlogies label on the case
and standard pc-diskdrive with amiga-interface
(problem with some bootloaders)

but speed and all the other hardwareparts are the same
Ratte is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Details for the next generation of Flickerfixers from Individual Computers MarkONE News 2438 01 February 2016 13:04
New products for C64 and Amiga from Individual Computers Schoenfeld News 1623 07 January 2016 18:41
Santa's come early... ;-) Amiga meets Piano Vol.2 released! viddi Amiga scene 26 26 June 2011 15:44
Individual computers to quit selling hardware. whiteb News 7 20 December 2010 22:46
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.23875 seconds with 12 queries