English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 19 April 2009, 12:03   #21
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
http://www.softhut.com/

Works alright here!
prowler is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 April 2009, 12:10   #22
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Using a proxy I can go to the softhut site, so it seems to be a DNS problem. Nevermind then, all is good
TCD is offline  
Old 19 April 2009, 16:44   #23
viddi
Moderator

viddi's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Germany
Age: 37
Posts: 3,409
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Using a proxy I can go to the softhut site, so it seems to be a DNS problem. Nevermind then, all is good
Are you sure you´re trying to visit the right website?
It´s not Softbutt.com, you know.
viddi is online now  
Old 19 April 2009, 16:53   #24
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
You mean it's not Hoffnut.com? Damn...
No really, can anyone give me the IP address so I can test it that way?
TCD is offline  
Old 19 April 2009, 17:02   #25
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
You mean it's not Hoffnut.com? Damn...
No really, can anyone give me the IP address so I can test it that way?
97.88.242.187

No, hang on, that doesn't work.

Last edited by prowler; 19 April 2009 at 17:15.
prowler is offline  
Old 19 April 2009, 17:12   #26
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
That brings up a 'AccelaStream' page Sometimes I hate these machines...
TCD is offline  
Old 19 April 2009, 17:18   #27
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
But that's the IP address I get by using the ping Command Prompt utility.
prowler is offline  
Old 19 April 2009, 17:18   #28
Gordon
Settler

Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,159
Try ipconfig /flushdns in command prompt
Gordon is offline  
Old 19 April 2009, 17:24   #29
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by gordonbennett View Post
Try ipconfig /flushdns in command prompt
Nope, didn't help Anyway let's settle this for now and I report back once it's working again for me
TCD is offline  
Old 19 April 2009, 17:27   #30
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
Still get the same IP address, even after typing the ipconfig /flushdns command.
prowler is offline  
Old 19 April 2009, 17:40   #31
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,616
power cycle your modem/router and that should fix it
kipper2k is offline  
Old 20 April 2009, 04:07   #32
Yoto
1 Potato to Spam´em all!
Yoto's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Lost in a Wine Country
Age: 41
Posts: 572
Works well here too!
TCD´s modem only knows the way to EAB!
Yoto is offline  
Old 13 October 2009, 01:40   #33
AmigaWorld
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: U.S.A
Age: 51
Posts: 98
Software Hut Down again?

Hi! Software Hut site down again? I was just visiting that site the other day?
AmigaWorld is offline  
Old 13 October 2009, 06:23   #34
Samurai_Crow
Total Chaos forever!

Samurai_Crow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ft. Collins, CO USA
Age: 43
Posts: 915
Send a message via Yahoo to Samurai_Crow
It works fine here.
Samurai_Crow is online now  
Old 13 October 2009, 08:43   #35
Graham Humphrey
Global Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 31
Posts: 10,974
All three 'Software Hut down' threads merged.

@AmigaWorld - could you just add to this existing thread in future rather than starting a new one? Thanks!
Graham Humphrey is offline  
Old 13 October 2009, 10:47   #36
Paul_s
needs more ice cream

Paul_s's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Amigaville
Age: 39
Posts: 3,162
Works here fine... which DNS service you using?
Paul_s is offline  
Old 13 October 2009, 12:35   #37
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Yay! It finally works for me Er... just wanted to report back like I promised
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Software Hut..Are they still around? Synthesize Me support.Other 11 06 January 2016 18:59
Software Hut?? brett71 Amiga websites reviews 7 01 July 2010 21:24
Software Hut the Best North American Dealer AmigaWorld Amiga websites reviews 14 14 September 2007 00:47
Software H.I.T.L.E.R. You can’t rule the world but you can rule your software. Pyromania MarketPlace 2 08 January 2003 23:50
Found -> Software Manager (Was: Kaiko's software manager game) Kodoichi Looking for a game name ? 1 25 January 2002 12:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.33800 seconds with 12 queries