English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 20 May 2008, 10:33   #1
jimbob005
Registered User
jimbob005's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: swadlincote, uk
Age: 37
Posts: 226
Send a message via MSN to jimbob005
mui 3.8 problem

hi there

when i install mui3.8 on my a1200 i get an error "copylid. Can't open file" " in line 299

Dos Error type: unable to locate a file or drawer

i have reinstalled os 3.9 and redownloaded mui and still had no luck

any one help plz

james
jimbob005 is offline  
AdSense AdSense  
Old 20 May 2008, 10:41   #2
StevenJGore
Amiga Fanatic

StevenJGore's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: West Yorkshire, UK
Age: 39
Posts: 477
Can MUI 3.8 be used with OS3.9? Perhaps that's why you're getting the error.
StevenJGore is offline  
Old 20 May 2008, 10:57   #3
jimbob005
Registered User
jimbob005's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: swadlincote, uk
Age: 37
Posts: 226
Send a message via MSN to jimbob005
i dont know

im trying to install miamidx so i can use ibrowse

if any one can help

james

Last edited by jimbob005; 20 May 2008 at 11:06.
jimbob005 is offline  
Old 20 May 2008, 11:34   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,674
Most common reason: MUI archive was unpacked using non-Amiga OS or to non-Amiga filesystem. Try unpacking to RAM disk.

Other possibilies: incompatible installer or lha unarchiver.

(MUI archive has a file named " ", single space, that causes this problem)
Toni Wilen is offline  
Old 20 May 2008, 12:21   #5
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 39
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
also the installer deletes that file every installation, so you need to unpack again after installing once.
coze is offline  
Old 20 May 2008, 21:19   #6
jimbob005
Registered User
jimbob005's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: swadlincote, uk
Age: 37
Posts: 226
Send a message via MSN to jimbob005
ok thanks for the help all sorted now

you lot are a great help

thanks james
jimbob005 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MUI problem majsta support.Apps 4 06 February 2015 07:31
Mui musojon74 request.Apps 3 04 December 2011 00:03
Problem with MUI? adgloride support.Apps 0 07 July 2006 18:19
I need MUI kemppe request.Apps 13 23 July 2005 23:09
MUI Problem Amigaboy support.Apps 0 10 November 2001 23:03

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12892 seconds with 11 queries