English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 March 2002, 23:02   #1
dbar
 
Posts: n/a
Eek WinUAE ver0.8.21 R1

I have replaced the 0.8.17 R3 by the latest one...

Damned... The Workbench 3.1 doesn't start correctly:
>> Firstable a Guru-like screen appears without any possibility to solve the issue.

Now
>> The Workbench open then closed, then open, ..., after around 5 iterance the session is automatically killed.

Do you have any Idea ?
 
AdSense AdSense  
Old 06 March 2002, 00:40   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
the latest version just changed my settings here to "match A500 speed" and refused to work with my old default.uae config, so try to delete that, and create a new one ! Also be sure to have the latest ASPI manager installed (if you want to run CD≥≤ games that is) !
RetroMan is offline  
Old 09 March 2002, 19:40   #3
dbar
 
Posts: n/a
Big grin

Great, the latest release solves my problem.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 0.9.92 "WinUAE 1.0 public beta #3" Released! Jim News 2 23 December 2004 11:29
WinUAE - HD, and WinUAE Beats me Mr.B support.WinUAE 19 26 October 2003 17:49
WinUAE 0817r3-GUI dissappears/ WinUAE freezes. 7-Zark-7 support.WinUAE 2 23 December 2001 14:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11601 seconds with 11 queries