English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 12 March 2008, 23:30   #1
Computer Nerd

Thorham's Avatar
Join Date: Sep 2007
Location: Rotterdam/Netherlands
Age: 41
Posts: 2,976
Question Problem making ham8 icons.

Hello people,

After seeing the cool Um icon set for kde, I thought it would be fun to convert them to ham8 icons. So I did, and they look great, but, the transparency color is rendered to ham colors by adpro, and not to the palette color 0. I've made sure the icons bmp files had the right background color, but adpro just refuses to render the background using only the palette color Annoyingly, I only found this out after some hours of work

Does anyone know how to fix this problem? Maybe with a utility? Any help is much appreciated
Thorham is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Making progress. New problem. DOpus. Mr B support.Apps 2 07 April 2011 15:31
HAM8 screen question. Thorham Coders. General 28 04 April 2011 20:26
New icons problem kemppe New to Emulation or Amiga scene 14 16 December 2009 09:15
Icons problem tootoid support.Apps 5 25 April 2007 07:58
Help making icons. remmah request.Other 2 21 August 2006 20:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16936 seconds with 11 queries