English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 March 2002, 16:22   #1
CaptainVeg
 
Posts: n/a
CD32 problem

I own a copy of Liberation CD32, and I've got all the proper CD32 roms, but I'm having trouble getting it to run. Let me explain:

I have two CD drives, 'F:' (DVD) and 'G:' (CDR/W).
WinUAE doesn't even recognise the CD when it's in 'F:', it just plays the CD32 intro.
It runs when it's in 'G:', but without any music. I suspect this is because my sound-card cable is connected to 'F:'.

Anyway, I created an ISO to try and solve the audio problem, and speed up the CD access. Using Daemon tools, I mounted it as 'I:' (I also have a Zip drive, 'H:'). But WinUAE didn't recognise that either.

So, does anyone have an idea why G: seems to be the only drive WinUAE can see? Any suggestions would be welcome.

Thanks.
 
AdSense AdSense  
Old 01 March 2002, 17:52   #2
Riempie
Amiga freak
Riempie's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Netherlands
Posts: 338
I had the same problem, but thanks to Toni my problem was solved. I also use ISO-images and mounted my virtual drive as Z:
WinUAE didn't recognize the cd. Now, my real CD-drive is E:
I mounted my virtual drive as F: in Deamon Tools and it worked. So, WinUAE doesn't like the gaps in drive-letters. Toni is working on this 'drive-letter gap' problem.
Riempie is offline  
Old 01 March 2002, 18:46   #3
rlake
Hittin' the hardware...

rlake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Mountain View, CA
Age: 37
Posts: 110
Thanks for the info Riempie, that certainly explains a few things to me (I have my CD drive letters at the end, in case I add/remove a hard drive or network share etc.). Changing CD drive letters is easy, I'll give your suggestion a go and see if my Liberation CD works.
rlake is offline  
Old 01 March 2002, 19:46   #4
CaptainVeg
 
Posts: n/a
That's interesting - Thanks Rempie.

Trouble is, I don't have any gaps between drive letters:
My set-up is:

C: (Hard Disk)
D: (Hard Disk)
E: (Hard Disk)
F: (DVD) (Doesn't work with WinUAE)
G: (CD-R/W) (Works with WinUAE)
H: (Zip Disk)
I: (Virtual CD) (Doesn't work with WinUAE)

I'll have a go shifting things around. Maybe putting the Virtual drive in H will have some effect.

Anyway, thanks.
I just hope Toni doesn't take too long solving the problem
 
Old 03 March 2002, 12:10   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,654
Quote:
Trouble is, I don't have any gaps between drive letters:
But you have gap between CDROM drive letters G: and I:
This stupid bug will be fixed in next release.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some CD32 problem DyLucke support.Hardware 4 31 January 2010 16:23
CD32+SX32 problem booting CD32 discs Rochabian support.Hardware 6 28 February 2007 20:36
CD32 Problem ben111g support.Hardware 3 05 September 2006 17:31
CD32 Problem Unregistered support.Hardware 1 18 January 2005 19:41
Benefactor CD32 problem Riempie support.Games 4 02 February 2002 03:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11119 seconds with 11 queries