English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 30 January 2008, 23:01   #1
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 66
Posts: 681
locked out on bootup

hi people

i have just done a fresh install OS3.5 + bb 1 & 2

the mixer has failed to initalise and now system cant / wont bootup?

tried boot with no startup sequence amigados screen
to delete the mixer sequence

>edit s:startup-sequence
>ed s:startup-sequence

invalid w command ??

i cant remember how i got into it the last time.

short of doing a re-install and leaving out the sound / mixer install

can anyone point me in the right direction.

thanks in advance
mike

Last edited by twizzle; 31 January 2008 at 15:07.
twizzle is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 January 2008, 23:31   #2
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,168
Twizzle,

Have you created and tried the Emergency Startup CD ?

Or like the rest of us - didn't you bother?
davideo is offline  
Old 30 January 2008, 23:52   #3
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 66
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by davideo View Post
Twizzle,

Have you created and tried the Emergency Startup CD ?

Or like the rest of us - didn't you bother?

the OS3.5 emergency disc on the cd, that you are supposed to create does not work.
documented years ago, when it was 1st released.
unless you can create your own custom 1.
twizzle is offline  
Old 30 January 2008, 23:58   #4
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,168
Quote:
Originally Posted by twizzle View Post
the OS3.5 emergency disc on the cd, that you are supposed to create does not work.
documented years ago, when it was 1st released.
unless you can create your own custom 1.
Ooopps

My mistake I was thinking of my 3.9
davideo is offline  
Old 31 January 2008, 00:57   #5
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 34
Posts: 2,235
Quote:
Originally Posted by twizzle View Post
>ed s:startup-sequence/

invalid w command ??
Command to save & quit is "x".
Hewitson is offline  
Old 31 January 2008, 14:43   #6
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 66
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by Braddo View Post
Command to save & quit is "x".
if only.
i cant get into to ed or edit from amiga dos the early boot screen? ie boot with no startup-sequence.
to be able to edit the s:startup-sequence, to delete the mixer setup,
whch is stopping my sys from booting up.

mike

Last edited by twizzle; 31 January 2008 at 15:37.
twizzle is offline  
Old 31 January 2008, 14:49   #7
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 30
Posts: 10,932
Quote:
Originally Posted by twizzle View Post
>edit s:startup-sequence/
>ed s:startup-sequence/
You're not putting the / at the end of those, are you? If you are I'd imagine that's why it's not working - try removing it.
Graham Humphrey is offline  
Old 31 January 2008, 15:06   #8
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 66
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by Graham Humphrey View Post
You're not putting the / at the end of those, are you? If you are I'd imagine that's why it's not working - try removing it.
hi,
no, will remove the slash is case it confuses people.

going to make a copy of install3.1, leave unprotected and see if i can get in that way?


update IM IN:-)
got into prefs, envarchive, deleted everything to do with mixer.
swithed off 30secs, rebooted, AND UP SHE COMES:-)

Last edited by twizzle; 31 January 2008 at 16:03.
twizzle is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A600 HD Bootup tomcat666 support.WinUAE 12 19 August 2013 21:09
PC bootup problem Galahad/FLT support.Other 16 31 January 2008 00:57
Locked??? stainy HOL news 0 29 September 2005 22:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22276 seconds with 11 queries