English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 13 November 2007, 01:11   #1
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 41
Posts: 3,133
dopusrt5 bug

when i try to use "install patches" from the menu (1st sceen),
i have this message (2ndscreen).
i use dopus magellan2 registered and wb3.9 +amikit 1.4.1 and i use winuae 1.4.4, but the problem don't come from winuae i think. i think dopusrt5 never worked for me, if my memory is good really often same message on my real a4000.
Do you know this bug, is there a patch or an incompatibility, something ?

Last edited by turrican3; 30 December 2008 at 18:18.
turrican3 is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 November 2007, 17:12   #2
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 41
Posts: 3,133
same thing when i try to launch a doc (.guide) from dopus, if it's from icon ok, but from text mode, look at the picture.

Last edited by turrican3; 30 December 2008 at 18:18.
turrican3 is offline  
Old 13 November 2007, 18:12   #3
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 41
Posts: 3,133
i reinstalled a fresh amikit and all is working now.
i think the problem came from my old files which came from my a4000 but which one ? i'll never known, i think
turrican3 is offline  
Old 13 November 2007, 18:59   #4
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 41
Posts: 3,133
i found what failed dopusrt5 was in the c: and offcourse in the dopus path then crash. It was easy why i didn't think about that sooner ?
turrican3 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A little PM bug Dizzy project.EAB 19 19 December 2006 20:00
Got A Bug Error support.WinUAE 0 11 July 2004 16:48
Possible Bug in 0.8.25 ervin support.WinUAE 6 25 March 2004 00:05
Got a bug Error support.WinUAE 2 17 March 2004 13:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24517 seconds with 11 queries