English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 13 September 2007, 17:22   #1
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
Bill McEwen has obviously provided the financing for Workbench v3.9

"Bill McEwen has obviously provided the financing for Workbench v3.9 as the sales for 3.5 were not enough on their own to allow this next step up. Thanks Bill!"

Is this true??? Did he do something of note with a REAL Amiga???

From here:

http://www.gregdonner.org/workbench/wb_39.html

last line on the page
DDNI is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 September 2007, 19:39   #2
DrF
Blessed A1200 Of TeH Rat
DrF's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Bham, UK
Age: 35
Posts: 497
Theres a screen shot on that page of a Kickstart version 3.9?
Have I missed something?
DrF is offline  
Old 13 September 2007, 19:43   #3
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
no, i think os3.9 patches the ROM to 3.9.... it is only in software though.

Could be wrong though
DDNI is offline  
Old 13 September 2007, 20:02   #4
DrF
Blessed A1200 Of TeH Rat
DrF's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Bham, UK
Age: 35
Posts: 497
Quote:
Originally Posted by DDNI View Post
no, i think os3.9 patches the ROM to 3.9.... it is only in software though.

Could be wrong though
I thought it might be something like that, but that would mean the ROM is flashable/writable at some level or am I totally missing something now?
DrF is offline  
Old 13 September 2007, 20:12   #5
DDNI
Targ Explorer

DDNI's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Northern Ireland
Age: 43
Posts: 5,090
Send a message via ICQ to DDNI Send a message via MSN to DDNI
no think about how relokick degardes kick3 to kick1.3 etc

the new rom is just memory resident... Would someone with more nouse than me back me up lol
DDNI is offline  
Old 13 September 2007, 22:55   #6
adolescent
Powered by Motorola

 
Join Date: Feb 2002
Location: Redondo Beach, CA
Age: 46
Posts: 1,064
SETPATCH updates certain things in the ROM (no, it doesn't put them back into the ROM, it puts them in memory) and this results in the 3.9 insert disk screen. You just need to run SETPATCH (OS3.9 version) and have no bootable drives to get this. I see it from time to time with my A4000/Kickflash OS4 combo (ie. when prepping a new drive, etc.).
adolescent is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bill McEwen dead? n00w Amiga scene 3 22 July 2013 14:25
Bill McEwen turrican3 Amiga scene 161 12 September 2010 01:44
Interview with Bill McEwen, CEO at Amiga Inc killergorilla News 5 13 October 2006 12:10
Amiga Inc: 25 Questions answered by Bill McEwen Ultron News 55 01 October 2006 21:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13958 seconds with 11 queries