English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 12 August 2007, 10:02   #1
jimbo100
Registered User
jimbo100's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Western Australia
Age: 49
Posts: 225
Icon Updater

I have Amiga OS3.9 installed and like to change some of the icons. I can't for the life of me find a icon swapping tool that will allow me to change the icons carrying over all the tooltype info.

MagicWB used to come with one so you could update all your icons. Is there one for OS3.9.

Thanks
jimbo100 is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 August 2007, 10:19   #2
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
You mean change serveral icons at once or one at a time?

In OS3.9 you just drag and drop the icon you want to use you when have chosen INFO about the icon
AMIGAZ is offline  
Old 12 August 2007, 10:22   #3
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 47
Posts: 799
Select info option on the target icon you want to replace and move over it the new source icon you desire. Save and target icon tooltypes should not change.
fc.studio is offline  
Old 12 August 2007, 10:24   #4
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 47
Posts: 799
@Amigaz

I feel so slow...
fc.studio is offline  
Old 12 August 2007, 11:22   #5
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by fc.studio View Post
@Amigaz

I feel so slow...
lol, I just beat you by 3 minutes
AMIGAZ is offline  
Old 15 January 2008, 13:33   #6
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 774
Help Icons replace

Hi guys,
Someone can tell me how do I replace a image of the disk icon in WB 3.9 by a image of a icon in PNG format?
Thanks
AlfaRomeo is offline  
Old 16 January 2008, 13:18   #7
smoorke
Registered User
smoorke's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ghent/Belgium
Age: 36
Posts: 247
Send a message via MSN to smoorke
Disk icons are located on the root of the drive and use the name 'disk.info'
eg dh0:disk.info
now to replace the existing icon with a png one i'm pretty sure the method described a few posts above will do the trick. If it doesn't you could do the following from a CLI/shell.
Code:
copy filename.png to  dh0:disk.info
Oh i almost forgot to say that you need the Powericons patch found on Aminet to be able to use png icons on wb3.9 and below

Last edited by smoorke; 16 January 2008 at 13:26.
smoorke is offline  
Old 16 January 2008, 19:09   #8
Charlie
. . Mouse . .
Charlie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nowhere
Age: 48
Posts: 1,792
Also:
Scalos has native PNG support. (can be flaky)
AfAOS does too. (does a lot of other stuff)

Powericons is great, I have to admit the last time I tried it the 'drag-thing' put me off. (not the program's fault, but a restriction of WB)

Being a DOpus user I'm stuck with colouricons, but with a bit of care & newer libs 256colour icons will work so I just convert any PNG's I like...
...faster too.
Charlie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Icon sets (for wb etc.) macce2 request.Apps 11 27 May 2013 22:21
PNG Icon to Color Icon Converter? Leandro Jardim request.Apps 1 24 May 2010 04:39
System icon AlfaRomeo support.Other 8 23 January 2009 23:28
Icon's problem GoKu project.WHDLoad 2 07 September 2005 10:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18614 seconds with 11 queries