English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 16 July 2007, 17:38   #1
beanz
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas, USA
Posts: 58
Question about the A590

Hi,

I'm a relative noob so please bare with me. I just acquired an A590 hard drive unit and was wondering whats involved in setting it up. I don't have the unit yet its on its way but from what I understand there are no disks etc with it and a little research I have done suggests there are install/driver disks needed for it. Is this correct?

Also what would be involved in changing the hard drive inside it out to a bigger/newer one....can I use any IDE hard drive or are there special requirements or formatting procedures.

Thanks in advance.
beanz is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 July 2007, 17:49   #2
lloyd
Mehh :D
lloyd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bristol, SW UK
Age: 55
Posts: 242
Hello Mr Beanz, good to see you on here mate! Glad to see you've come over from WoSF. You'll soon see it's just as friendly on here as it is in WoSF
lloyd is offline  
Old 17 July 2007, 01:05   #3
T_hairy_bootson
Workbitch 1.3

T_hairy_bootson's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Melbourne, Australia
Age: 40
Posts: 2,028
You will need a SCSI drive not IDE and you will need a copy of HDToolbox wich is available on Workbench install disks. You could also use HDInsttool from aminet.
T_hairy_bootson is offline  
Old 17 July 2007, 20:18   #4
beanz
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas, USA
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by T_hairy_bootson View Post
You will need a SCSI drive not IDE and you will need a copy of HDToolbox wich is available on Workbench install disks. You could also use HDInsttool from aminet.
Thanks.
beanz is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A590 not booting Kakaboy support.Hardware 31 02 March 2011 16:08
A590 Wb2.04 Arnie support.Other 5 28 July 2010 23:26
CF in A590? Eamoe support.Hardware 39 23 July 2010 15:04
A590 and RAM question totimato support.Hardware 5 05 October 2008 02:00
HD Replacement for A590 juanmor support.Hardware 7 20 September 2004 04:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16675 seconds with 11 queries