English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 22 January 2002, 05:39   #1
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
Game Over!

As i am now on the Broadband Bus, i can no longer maintain my site

which is http://www.amiga.ukhq.co.uk

so if you wanna take it over, mail me at amigaukhq@hotmail.com for info, as it uses a Dial Up Network Protocal, it is only open to UK people.

Various benefits include:-

Unlimited Space
Over 35,000 hits in the last year
You'll add your two cents, to the Amiga Scene

However, i am in the process on "buying" a domain, so hopefully i can still add to the "scene" (indeed alot quicker, and bigger)

And, i still be HERE!

Thanx
Djay is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 January 2002, 13:50   #2
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Re: Game Over!

Good luck with your future come back

ps: 35,000 / year is not big for your old host (100 / day). You have to relativize: just abime.net produce >1000 / day unique visitors, and I don't speak about BTTR !
RCK is offline  
Old 22 January 2002, 14:33   #3
LaundroMat
Junior Member
LaundroMat's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: In the cellar. With your mum.
Age: 42
Posts: 404
Just curious

But what's the link between going broadband and not being able to maintain a website?
LaundroMat is offline  
Old 23 January 2002, 02:44   #4
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
i know 35,000 hits is not massive, but i ran the site as a hobbie, on my own, i'm just a big fan

and the i can not upload, from a broadband line (using that host, they look at it as hacking) so i'm gonna have to buy a domain!!!
Djay is offline  
Old 25 January 2002, 00:08   #5
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,304
But you still have a phone... and a modem... dont you?
Akira is offline  
Old 25 January 2002, 01:57   #6
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
akira - true

but as i have broadband i would like to use it, and that means a private host.....

dial ups r way too expensiven (and slow) for the amount of data i want to push across, which is why my site stayed fairly small!

have you or anyone else ever visited my site?
Djay is offline  
Old 26 January 2002, 00:10   #7
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,304
I understand now
Akira is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Found: Wall 2] Old breakout game (clone of commercial game, changed nudie backdrops) Skylight Looking for a game name ? 23 10 April 2016 00:58
[Found: Rhythm King] Amiga Game ID (Music Management Game) Kickback Looking for a game name ? 8 27 June 2012 20:02
Game Testing required for CD32 public domain game compilation amigapd request.Other 14 15 March 2011 13:15
[Found: Turrican] There is this game I remember as a child, a Metroid type game. PiesAreBlueGuy Looking for a game name ? 15 18 September 2009 15:35
[Found: Biplane Duel] Plane Flying Game, 2D, Shoot each other (Compilation game?) EssKung Looking for a game name ? 7 19 May 2007 00:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16821 seconds with 11 queries