English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 29 June 2007, 14:52   #1
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 36
Posts: 406
Thumbs up AmigaSYS 3 Plus

AmigaSYS 3 new webpage is launched.

Commercial free!
New design
English , German, and Hungarian languages
News
New pictures, etc...

New url :

http://amigasys.extra.hu

AmigaSYS 3 Plus coming soon!

Show this page to your friends, so that everybody knows about AmigaSYS 3 PLUS!

Last edited by Dary; 30 June 2007 at 22:58.
Dary is offline  
AdSense AdSense  
Old 29 June 2007, 20:36   #2
Thalion
Amiga Collector

Thalion's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Germany
Age: 34
Posts: 643
I'm curious. I'm using AmigaSYS as my standard desktop in WinUAE so i'm glad to hear that development will continue.
Thalion is offline  
Old 29 June 2007, 23:14   #3
gabrielA4000
Zone Friend
 
Join Date: Nov 2005
Location: Arg.
Posts: 4
Any chance of make a Macintosh version???
gabrielA4000 is offline  
Old 29 June 2007, 23:21   #4
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 44
Posts: 465
Good news, Dary !
HOL2001 is offline  
Old 01 July 2007, 16:53   #5
cybernoid
Bold as Love
cybernoid's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Portugal
Posts: 134
Quote:
Originally Posted by gabrielA4000
Any chance of make a Macintosh version???
Also a linux version. E-UAE is great. Super stable, non CPU eater, light, never hangs and i run 68060 demos, etc without problems - just need to tweak a bit but then the speed comes (Northwood 2.4).
I read "Completely free" in AmigaSYS page, but Windows is not... But Linux is... And AmigaOS 3.9 is lots cheaper than Windows... and has great games... And Linux is better than windows... And there's wine... and AmigaSYS is very well done... and Windows destroyed Amiga... and I don't know why the modem light is flashing while i'm not doing anything... and what about system 32 dll directory with more than 500megas of unknown programs? and the virus? and bots? and spyware?

So why WINBLOWS?
cybernoid is offline  
Old 01 July 2007, 18:52   #6
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 36
Posts: 406
Quote:
Originally Posted by gabrielA4000
Any chance of make a Macintosh version???
Package is RAR self extract exe non windows executable file, user rar, and hdf...
Dary is offline  
Old 01 July 2007, 19:37   #7
blade002
Zone Friend
blade002's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Australia
Age: 43
Posts: 2,443
Will it work on my A1200 030/50 with 32meg fast ? .. and if so, how well?, although as you stated its for high performance Amiga's ( and it looks like it too )

BTW - Well done!! Very impressive.
blade002 is offline  
Old 01 July 2007, 20:28   #8
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 36
Posts: 406
Quote:
Originally Posted by blade002
Will it work on my A1200 030/50 with 32meg fast ? .. and if so, how well?, although as you stated its for high performance Amiga's ( and it looks like it too )

BTW - Well done!! Very impressive.
Thx!
AmigaSYS in 90% (programs etc) optimalized 68040 CPU's.

Work 68030/50, but slow and some programs not working...
Dary is offline  
Old 02 July 2007, 12:40   #9
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
I would not recommend using AmigaSys with an 030@50, not unless you have a lot of time to spare.
killergorilla is offline  
Old 12 July 2007, 00:32   #10
Effy
http://www.amigaclub.be/
Effy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Belgium
Age: 50
Posts: 676
Send a message via MSN to Effy
Happy

I do have got a Blizzard 1240 in my room but I somhow prefer the 1230/4 50/50. Wouldn´t it help to use loads of memory and copy most of the Workbench into Ram Disk and use other programs like Fblit to speed it up a bit to a decent level ? After all, an 68040/25 is not much faster than an 68030/50 or is it ???

PS : I also posted the message on our club site at this link
Effy is offline  
Old 12 July 2007, 06:04   #11
Minuous
Coder/webmaster/gamer
Minuous's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canberra/Australia
Posts: 1,658
Quote:
Linux is free, but Windows is not...
Depends if you know where to download it from, I guess :-)
Minuous is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaSYS 4 Dary News 233 29 October 2015 03:18
AmigaSYS 5 Dary News 14 13 February 2010 14:10
AmigaSYS 3 Dary News 11 07 September 2005 01:44
AmigaSYS 2 is Out! Dary News 3 10 July 2005 19:09
AmigaSYS 1.7 is out! Dary News 0 08 February 2005 20:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.27701 seconds with 11 queries