English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 20 June 2007, 16:21   #1
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 39
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
Picasso96/Scalos problem

Hello,
I've just installed picasso96 on my A2000 which had classicwb ADVSP installed. There's a GVP 030 and Spectrum gfx board inside. I installed picasso I grabbed from aminet (ver 2) and installation went ok. I can see spectrum modes in the screenmode list and can select them. However, when I select a 'big' screen (800x600 or 1024x768 whatever) the mode changes correctly but the size of the scalos window remains the same. I can drag it accross horizontally, but not vertically.
Did I forget to change some env variable or scalos setting ?
coze is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to open a Workbench in high res [SOLVED], now Picasso96 Problem Morbane support.WinUAE 19 05 January 2012 10:20
problem with picasso96 source support.Apps 5 29 July 2010 23:06
Problem with installing Picasso96 driver zeb support.WinUAE 3 11 July 2007 15:45
Picasso96 problem Korgy support.WinUAE 4 04 June 2006 21:26
picasso96 and screen mode problem Thunderstorm support.WinUAE 1 09 October 2002 05:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10777 seconds with 11 queries