English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 05 June 2007, 00:59   #1
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 47
Posts: 799
Softkick 3.1 without MMU

On reading old threads and surfing in Aminet about soft kick I'm more and more confused ... .

Probably for you it's simple: is it possible on my new(old) 2nd A1200, with only a 4MB RAM-Board, softkick Kickstart 3.1 without MMU?


If so (but then I don't understand what MMU is for) which software I should use? I found MKick, Skick, Softboot, Zkick but all are very old and in my opinion not so clear in the ReadMe file.

Thanks.
fc.studio is offline  
AdSense AdSense  
Old 05 June 2007, 09:16   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 37
Posts: 6,280
Send a message via Skype™ to Jope
skick.
Jope is offline  
Old 05 June 2007, 09:39   #3
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 47
Posts: 799
Thanks!
fc.studio is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to softkick A4000 with A3630 (with MMU)? duga Amiga scene 5 25 June 2011 13:59
A1000 Softkick Help Haxxy support.Apps 7 25 December 2010 15:46
4000 softkick 3.1 plasmar support.Other 14 28 February 2007 04:47
Classic WB and Softkick Roms.. Highwayman project.ClassicWB 2 27 November 2006 21:46
PAL Mode softkick JimC support.Hardware 4 12 July 2006 02:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10873 seconds with 11 queries