English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 31 May 2007, 19:17   #1
leitec
 
Posts: n/a
micq socket woes

Hi! I'm trying to get micq working under AmigaForever (ver. 5). I just recently re-installed, and yesterday got gcc/geekgadgets set up. The first issue that's popped up is that whenever I try to run micq, it fails to connect with "socket: Function not implemented." I replaced the ixemul.library I had before with the one from the ixemul-bin package from the GG archive, and now it asks for an AmiTCP disk when the program starts up. It fails on the same error, whether I hit cancel or assign some random path to AmiTCP:.

Has anyone seen/fixed this?

Thanks!
 
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A500 RCA Socket Specksynder support.Hardware 9 18 January 2010 16:47
wanted : power socket jimbob005 MarketPlace 4 08 November 2009 21:40
SIMM Socket Repair amigakit.com Amiga scene 1 25 March 2009 23:16
AExplorer -- socket cannot be bound Nomad of Norad New to Emulation or Amiga scene 8 31 August 2008 21:20
Wanted: 68060 socket BinoX MarketPlace 5 12 March 2008 17:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10399 seconds with 11 queries