English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 January 2002, 19:48   #1
Jadriel
 
Posts: n/a
I wonder if anyone can help me.. [WHDLoad problem]

I've tried everywhere, but I cannot find any kind of answer.

I'm running WHDLoad with WinUAE 0.8.17 R3, AIAB, and Workbench 3, Kick 3.1, etc. I'm running it on a Win98se platform, relatively clean install and everything works fine as far as emulation goes.

However, this is my problem :

When I run WHDLoad games, any games, it seems to accept joystick input perfectly. However, whenever I press a key, any key, it dumps me back into Workbench with no dialog boxes, no gurus, no errors, no nothing. SOMEtimes I can get around this problem by hammering keys randomly when it's loading (Aye, getting about that desperate) but rarely.

Apart from this weird glitch everything is smooth.

What's the problem?

Also some things seem to skip by really quickly, almost as if a key is stuck. But no key is physically stuck, and I'm pretty sure no key is 'emulated' stuck - although I wouldn't know how to check that if it's a nonprintable character key.

Any ideas?
 
AdSense AdSense  
Old 10 January 2002, 22:03   #2
Jadriel
 
Posts: n/a
Nobody? Aw c'mon

I want to buy this proggie, but I'm not going to till it works right
 
Old 10 January 2002, 22:06   #3
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
Just try an earlier version of WinUAE and report if it still refuses to work correctly ..... 0.8.14 perhaps ....
RetroMan is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with whdload Rui Sousa support.Other 7 02 July 2010 20:19
whdload problem? mai project.WHDLoad 6 31 August 2009 19:25
WHDLoad problem twizzle support.Apps 8 13 December 2005 08:32
Problem with WHDLoad B.A.T. Bad Mr Frosty support.Games 0 04 February 2004 09:49
Whdload problem Peanutuk support.Apps 5 29 October 2001 23:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09728 seconds with 11 queries