English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 06 February 2007, 03:14   #1
polbit
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Aurora, USA
Posts: 36
DiskSalv4 problems

Just got my floppy from Software Hut with DiskSalv4, and can't seem to run it on my machine. Every time I select any of the partitions, choose FFS as file system, and try to do Check, the computer reboots. My FFS is 43.20 version. Is it possible that it won't work with the newer FFS version, or is it something else?
polbit is offline  
AdSense AdSense  
Old 06 February 2007, 09:14   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,525
DiskSalv cannot access past the first 4GB of the HDD. So if your partition resides (partially or totally) outside of the first 4GB, then DiskSalv is of no use for you.
thomas is offline  
Old 06 February 2007, 09:32   #3
cooldude
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 112
I'm running Disksalv V4 R13.6 on OS3.9 (FFS 45.9) without a problem.

Then again I've never tried it on a >4gb partition! Hmmm....now I've got

2x20GB+ partitions

Try doing a check on a FFS floppy and see if it works then maybe try it from
the early startup. (No boot)

Cheers
cooldude is offline  
Old 06 February 2007, 10:42   #4
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 36
Posts: 2,284
If DiskSalv/Quaterback is no good on big drives - what should we use to defragment?
musashi5150 is offline  
Old 06 February 2007, 12:28   #5
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,381
DiskMonTools is the only one that exists - a copy to backup and back again is probably faster...
zipper is offline  
Old 06 February 2007, 13:00   #6
polbit
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Aurora, USA
Posts: 36
That's not a problem here though - my disk is only 880Mb total, and the partion I have been trying it on is 260Mb. I guess I'll have to try it with bare load, but for that I have to dig up my 1950 and attach it...
polbit is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Personal project: EEEPC, Gamebase and WINAUE: problems problems butter100fly project.MAGE 15 09 August 2009 10:51
DiskSalv4 the2 request.Apps 9 13 April 2008 11:25
DiskSalv4 ver.13.6f Evore request.Apps 1 06 November 2006 21:34
Serious Problems Amigalizard support.WinUAE 4 11 March 2004 10:23
GUI refresh problems + OpenGL Speed Problems in 0.821r4 Danny Bacon support.WinUAE 1 07 June 2002 18:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14513 seconds with 11 queries