English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 03 February 2007, 18:17   #1
Penemy
 
Posts: n/a
Visualprefs on OS 3.9 -12040

Hello

I installed Fullpalette and Visualpreffs on my OS 3.9

When I download and apply theme for Visualpreffs, after restart I only get WorkBench Screen - Title and does not go any further? Any clues?
 
AdSense AdSense  
Old 03 February 2007, 18:56   #2
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by Penemy
Hello

I installed Fullpalette and Visualpreffs on my OS 3.9

When I download and apply theme for Visualpreffs, after restart I only get WorkBench Screen - Title and does not go any further? Any clues?
hmm..have experienced this also...delete gui.prefs in sysrefs/env-archive/sys and you should be able to boot fully again

Try and use the gui.prefs from the theme you want to use
AMIGAZ is offline  
Old 03 February 2007, 19:24   #3
Penemy
 
Posts: n/a
yes, deleteing GUI.pref "fixxed" problem in way...

soon i am going to add Zorro board and pci gfx card and problems with colors will be solved ;-)
 
Old 03 February 2007, 23:30   #4
mr_a500
Amiga-based Cyborg
mr_a500's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 786
I don't think your problem is fixed. It sounds like you're getting the dreaded VisualPrefs deadlock. VisualPrefs has a problem where it can cause a deadlock if it tries to update the screen at the exact same time another program is updating the screen - especially when opening a window during startup when icons are drawn/updated.

To avoid the deadlock at startup, make sure you don't have a program that opens a window - at least until after WB is completely loaded and icon refresh is done. I had to stop using a titlebar clock in WBstartup because about 10% of the time I got the deadlock.

I still get the deadlock occasionally when I start a program and a requester from another program pops up at the same time, but this only happens rarely. (interestingly, MUI programs never cause a deadlock)
mr_a500 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mcp - visualprefs loth77 support.Apps 7 16 September 2010 22:51
Where is the site for VisualPrefs? Leandro Jardim request.Apps 21 22 November 2009 22:41
VisualPrefs Themes Interceptor support.Apps 0 11 October 2004 15:09
Problem with Visualprefs under OS 3.9 Shaytan support.WinUAE 14 07 June 2003 23:32
Visualprefs HELL :( Akira support.Apps 3 02 March 2002 17:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10653 seconds with 11 queries