English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

Thread Tools
Old 15 December 2001, 21:09   #1
Posts: n/a
is posible install ADF file in a virtual amiga HD with winUAE???

AdSense AdSense  
Old 15 December 2001, 21:14   #2
Posts: n/a
Can you be more specific?
Old 15 December 2001, 23:14   #3
Registered User
TikTok's Avatar
Join Date: Jul 2001
Location: San Salvador, El Salvador
Age: 36
Posts: 656
Not much to go on, but generally, if you can install it on a real Amiga's HD, you can do it in WinUAE .
TikTok is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Explorer and Transfering ADF file wlcina support.Apps 30 26 June 2015 23:00
'clone' virtual HDD in winuae to real Amiga HDD? gizmomelb support.Other 1 11 December 2009 09:13
Making ADF file from Amiga Disk on a PC - Possible? kappowser New to Emulation or Amiga scene 8 03 June 2008 18:23
Running non .adf file, .info file?? ypestis New to Emulation or Amiga scene 5 29 March 2006 18:53
Is it posible to print Graphics? @UAE support.WinUAE 0 13 June 2005 22:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09516 seconds with 11 queries