English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 15 December 2001, 21:09   #1
Tna
 
Posts: n/a
is posible install ADF file in a virtual amiga HD with winUAE???

thanks
 
AdSense AdSense  
Old 15 December 2001, 21:14   #2
oldpx
 
Posts: n/a
Can you be more specific?
 
Old 15 December 2001, 23:14   #3
TikTok
Registered User

TikTok's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Malayasia
Age: 37
Posts: 657
Not much to go on, but generally, if you can install it on a real Amiga's HD, you can do it in WinUAE .
TikTok is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Explorer and Transfering ADF file wlcina support.Apps 30 26 June 2015 23:00
'clone' virtual HDD in winuae to real Amiga HDD? gizmomelb support.Other 1 11 December 2009 09:13
Making ADF file from Amiga Disk on a PC - Possible? kappowser New to Emulation or Amiga scene 8 03 June 2008 18:23
Running non .adf file, .info file?? ypestis New to Emulation or Amiga scene 5 29 March 2006 18:53
Is it posible to print Graphics? @UAE support.WinUAE 0 13 June 2005 22:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05560 seconds with 12 queries