English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 December 2001, 16:10   #1
Doozy
 
Posts: n/a
WinUAE Crashes on WinXP

Hi there I've got a P4 1.7GHZ Pc with 512Mb Ram and a G-Force 2 MX/MX400 Graphics card with 64Mb onboard ram. The thing is, I can't get WinUAE 0.8.17 r3 to run any games without it crashing. I can get it to load into workbench using AIAB, but if i try to access a disk or drive it just keeps crashing back into windows. Any ideas on how to get it working?

BTW I am running at a resolution of 1024 x 768 32Bit.

Cheers in advance....
 
AdSense AdSense  
Old 08 December 2001, 17:17   #2
žane
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Location: .
Age: 37
Posts: 246
Set JIT Cache Size to 0-Megs in the CPU tab should solve the crashing problem, although expect it to run considerably slower without the cache.
žane is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 1.2.0 on WinXP SP 2 seems to constantly lose the hard drive. VectorPope support.WinUAE 3 25 April 2006 01:13
Adding disks to WinUAE on a running PC with WinXP Shoonay support.WinUAE 6 02 February 2006 21:40
Does WinUAE always need ASPI on WinXP ? thomas support.WinUAE 1 19 May 2004 17:38
Printing in WINUAE (in WInXP) necromia support.WinUAE 0 20 July 2003 20:13
New versions of WinUAE crash WinXP Perseid support.WinUAE 6 23 January 2003 15:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12052 seconds with 11 queries