English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 December 2001, 09:55   #1
CodyJarrett
Global Moderator

CodyJarrett's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Age: 40
Posts: 5,740
WinUAE Unwanted Autofire Problem

Anyone else have a problem with WinUAE where the fire button goes on autofire for no reason?
CodyJarrett is offline  
AdSense AdSense  
Old 06 December 2001, 11:11   #2
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 26
Posts: 4,662
Which version? Does this happen only with joystick/pad or also with the CTRL key?
Twistin'Ghost is offline  
Old 06 December 2001, 11:15   #3
CodyJarrett
Global Moderator

CodyJarrett's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Age: 40
Posts: 5,740
It's happened in several versions, including the latest.

It happens with the right Ctrl key combination.
CodyJarrett is offline  
Old 06 December 2001, 12:33   #4
Drake1009
Registered User
Drake1009's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Denmark
Posts: 2,284
I didn't know it was a control problem. Here I have it with right shift instead. The only way I found out to avoid it was to move the keyboard emulation to the numpad instead of the arrow keys. Then it won't use autofire. At least not by simply pressing shift.
Drake1009 is offline  
Old 12 December 2001, 23:52   #5
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Exclamation

Enter (on numpad) will also enable autofire.
andreas is offline  
Old 13 December 2001, 10:51   #6
P-J
EAB veteran... Honest!
P-J's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Warwickshire, England
Age: 37
Posts: 1,144
Send a message via MSN to P-J
Hmmm, are you sure. I used OS3.9 on WinUAE, and the joystick prefs recognized the two buttons individually.
P-J is offline  
Old 20 December 2001, 19:56   #7
akis
 
Posts: n/a
Hi there
I had a similiar problem with autofire even when using the keyboard.I don't know the xause but it only happened when using a newer version of UAE, so I switched back to 08.8
Ciao
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae feature- adjustable autofire wlcina request.UAE Wishlist 1 02 January 2010 17:33
WinUAE, autofire (xenon2) Nephilim support.WinUAE 5 21 April 2008 20:08
Problem using two real Amiga joysticks: unwanted mouse input! Rinusch support.WinUAE 2 06 February 2007 19:55
Zipstick 'autofire' problem mattyjim support.Hardware 2 22 February 2006 17:55
Autofire in WinUAE Mudr support.WinUAE 0 06 September 2004 11:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13425 seconds with 11 queries