English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 30 August 2006, 22:07   #1
aldo
Registered User
aldo's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Scotland
Posts: 125
Question unable to load whdload

I am getting a message when playing games from my emulated hard drive, unable to load whdload, select a different tool, when I navigate to whdload its definately there, but some games arent starting it automatically. I get the same problem with ppmore.
aldo is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 August 2006, 22:09   #2
adolescent
Powered by Motorola

 
Join Date: Feb 2002
Location: Redondo Beach, CA
Age: 46
Posts: 1,064
Is WHDLoad in your path? Try typing whdload in a shell/CLI. (Same with PPMore)
adolescent is offline  
Old 30 August 2006, 23:20   #3
aldo
Registered User
aldo's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Scotland
Posts: 125
when I type them in cli its finding them, certain games are loading ok and others it is unable to find whdload

I downloaded the whdload set as a torrent, is that something to do with it?
aldo is offline  
Old 31 August 2006, 00:20   #4
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
Have you checked the game icons for the right path to WHDLoad?
Retro-Nerd is online now  
Old 31 August 2006, 01:08   #5
aldo
Registered User
aldo's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Scotland
Posts: 125
How do you do that then?
aldo is offline  
Old 31 August 2006, 01:16   #6
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
Quote:
Originally Posted by aldo
How do you do that then?
rightclick --> Icons --> Informations
Retro-Nerd is online now  
Old 31 August 2006, 02:40   #7
aldo
Registered User
aldo's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Scotland
Posts: 125
Solved. The ones that were working were pointing at c:whdload and the ones that werent working just said whdload. Obvious really.

Thanks
aldo is offline  
Old 31 August 2006, 03:47   #8
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
Quote:
Originally Posted by aldo
Solved. The ones that were working were pointing at c:whdload and the ones that werent working just said whdload. Obvious really.

Thanks
Happy gaming, aldo.
Retro-Nerd is online now  
Old 31 August 2006, 05:51   #9
adolescent
Powered by Motorola

 
Join Date: Feb 2002
Location: Redondo Beach, CA
Age: 46
Posts: 1,064
Quote:
Originally Posted by aldo
Solved. The ones that were working were pointing at c:whdload and the ones that werent working just said whdload. Obvious really.
Something is wrong. C: should always be in your path and you shouldn't need to specify it in the icon info...
adolescent is offline  
Old 31 August 2006, 10:49   #10
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Moved to project.WHDLoad
Paul is offline  
Old 31 August 2006, 14:37   #11
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 46
Posts: 11,088
Quote:
Originally Posted by adolescent
Something is wrong. C: should always be in your path and you shouldn't need to specify it in the icon info...
But that's happen with some older install scripts. Other installs didn't set the slave entries in the game icons or leave them blank.
Retro-Nerd is online now  
Old 02 September 2006, 19:11   #12
aldo
Registered User
aldo's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Scotland
Posts: 125
It doesnt happen with every game, maybe just5-10% of them.
aldo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to extract WHdload files Crashlander project.WHDLoad 23 27 January 2011 09:12
Can't load WHDLoad games on Gamebase Amiga 1.6 jamespstevenson project.MAGE 5 20 March 2010 10:17
Unable to load Amiga games on amiga 2000 siva New to Emulation or Amiga scene 11 11 July 2008 04:48
ClassicWB WHDLoad Load Game error spannernick project.ClassicWB 8 07 August 2007 13:43
winuae_mini unable to load ipf's? jrom support.WinUAE 6 18 July 2003 11:32

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07323 seconds with 12 queries