English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 03 August 2006, 17:42   #1
Too Much Gangsta S#!t!
Join Date: Jun 2006
Location: Los Angeles
Age: 38
Posts: 40
whdload amiga forever roms

Will the roms from amiga forever work with whdload?
pan1k is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 August 2006, 18:45   #2
Registered User
thomas's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,603
Not as-is, they are encrypred. You can use transrom inside WinUAE to get unencrypted copies. I don't know if they are otherwise manipulated, though.
thomas is offline  
Old 03 August 2006, 20:23   #3
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,024
Whdload supports Amiga forever roms since 16.5

alexh is offline  
Old 04 August 2006, 03:31   #4
Too Much Gangsta S#!t!
Join Date: Jun 2006
Location: Los Angeles
Age: 38
Posts: 40
Thanks! I need to burn it to cdrom and find a PC somewhere.. I want to use WHDLOAD!
pan1k is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not a known rom file error with Amiga Forever-roms [Solved] Greenie support.FS-UAE 9 26 July 2012 19:10
WHDLoad on Amiga Forever/AmigaSYS BryceOne support.Amiga Forever 11 16 May 2011 11:05
Setting up WinUAE to use Amiga Forever ROMs? GCI support.Amiga Forever 14 29 July 2010 17:40
WHDLOAD play for REAL AMiGA ROMS Silencer project.WHDLoad 3 07 October 2009 14:03
Amiga Forever and C64 Forever Live Video Meetup mcb News 1 30 May 2009 20:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18853 seconds with 11 queries