English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 19 July 2006, 14:30   #21
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by greenchili
Look again buddy... He released a new Winuaex just today, check out what it does!!
Yup seen that .....But i have to look into it more deeply.....the max HDD size is still a gig !! If i cant attach dirs to that on autoboot it will be to small as il never get all the games and demos on the one HDF
synchro is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 July 2006, 14:50   #22
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Where can i find some nice coloured icons ......Anyone ?????

BTW...Glad EAB is up and running again
synchro is offline  
Old 24 July 2006, 02:51   #23
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Ok i have this baby all up and running.....Boots the splashscreen then loads directly into Workbench with the games and Demos ready to run.....
I just need to obtain a decent looking Workbench specificly created for the Xbox that wont be to slow but look nice and have all the WHD setup configured properly ( which i seem to have problems doing for some reason )

BLOODWYCH !!! CHECK YOUR PM'S MATE.......HELP !!!
synchro is offline  
Old 24 July 2006, 03:41   #24
greenchili
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2006
Location: United States
Age: 49
Posts: 27
lol... I tried a clean install of workbench 3.1 and then loading up whdload, but then I needed some type of compression driver which was missing, which in turn needed a specific version of the "installer"....

What a headache..
greenchili is offline  
Old 24 July 2006, 03:52   #25
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by greenchili
lol... I tried a clean install of workbench 3.1 and then loading up whdload, but then I needed some type of compression driver which was missing, which in turn needed a specific version of the "installer"....

What a headache..
Ye you do need an installer but everything you need can be found in this thread..... http://eab.abime.net/showthread.php?t=5267 I been playing with it myself but the games keep crashing so im not sure what im doing wrong.....Let me know how you get on
synchro is offline  
Old 24 July 2006, 03:56   #26
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
BTW !!!

Go here and post about your DAT files for xbox as well .....these guys will love you for it

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showforum=96
synchro is offline  
Old 26 July 2006, 12:28   #27
greenchili
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2006
Location: United States
Age: 49
Posts: 27
How's your project coming along? I managing to get Classic WB running on the Xbox myself, but I don't like the way WinuaeX handles screensizes. Seems it locks in on the minimum workbench screensize instead of the actual screensize of the active screen. It's really annoying seeing a dinky 320x200 screen on 640x480. Or is that 640x200 on a 640x480... I dunno it just does weird things.

Last edited by greenchili; 26 July 2006 at 21:38.
greenchili is offline  
Old 26 July 2006, 15:04   #28
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by greenchili
How's your project coming along? I managing to get Classic WB running on the Xbox myself, but I don't like the way WinuaeX handles screensizes. Seems it locks in on the minimum workbench screensize instead of the actual screensize of the active screen. It's really annoying seeing a dinky 320x200 screen on 640x480. Or is that 640x200 on a 640x480... I dunno it just does weird things. :
Well i have 2 or 3 versions fully working already but im trying to get that perfect workbench for the xbox hence waiting one Bloodwych to get back to me

But it all works great....Boots the splash screen then loads Workbench ready to run with all the games and demos instantly.

Im not sure you will be able to get the workbench much different than what it looks already with screen res adjustment...not without resetting the res of winuaex as well
synchro is offline  
Old 01 August 2006, 06:56   #29
gizmomelb
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: melbourne
Age: 48
Posts: 510
Quote:
Originally Posted by synchro
...but both winuae and winuaex only see 1 gig
sounds like a WinUAE bug - does Toni know?
gizmomelb is offline  
Old 15 August 2006, 07:50   #30
BlaCkAdDa
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2005
Location: Adelaide / Australia
Age: 40
Posts: 211
Send a message via ICQ to BlaCkAdDa
I was playing aorund with this myself.. had serveral different wb installs on my PC based of vanilla wb3 installs and off classic and AIAB installs.

Had some headaches from memory getting them up and running on xbox though.
Would be good if we could configure winuaex from a launch script or something...

Off topic a bit, someone mentioned it uses the last config for every adf (which is no good for adf based tributes) I thought some of xports emus kept configs for every different file you ran (so it used same default next time) am i mistaken?
BlaCkAdDa is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trivial Pursuit: Amiga Genus Edition whdload resload_abort !? turrican3 support.Games 2 07 August 2013 17:06
Amiga 500 Limited Edition (Stefanie special edition) alkis21 Nostalgia & memories 59 27 March 2013 04:11
Xbox console hard modded, Xbox Crystal soft modded blast MarketPlace 0 23 May 2010 20:22
Tribute WHDLoad edition V1.0 Finished synchro Amiga scene 28 04 August 2006 15:52
Harlequin Special Edition and Limited Edition Galaxy HOL contributions 1 20 December 2005 11:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.78296 seconds with 11 queries