English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 11 June 2006, 18:09   #1
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
Some mp3s not playing in Amplifier

Some mp3s work in amplifier and others dont.

Does anyone have any ideas why some wont play?

I load them and their song title doesnt show and they dont play.

Is the program picky with bitrates or something?

Thanks
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 June 2006, 19:12   #2
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 444
@smiley:

Try to rename the mp3 to a shorter file name (with extension .mp3)
amiga is offline  
Old 11 June 2006, 22:33   #3
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
Quote:
Originally Posted by amiga
@smiley:

Try to rename the mp3 to a shorter file name (with extension .mp3)
Tried that and it didnt work

Any other suggestions?
Smiley is offline  
Old 12 June 2006, 02:07   #4
adgloride
Amiga Mod Chipper
adgloride's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK
Age: 44
Posts: 229
I've found on some of my files you need to mess around for it to show as a mp3 file. I've had no trouble getting them to play then.
adgloride is offline  
Old 12 June 2006, 09:47   #5
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
Amplifier is a bit .... uhm ..... buggy

Try those mp3s with AmigaAMP or even SongPlayer and see if they work ...
RetroMan is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaAMP & Amplifier available Paul News 7 11 May 2017 16:47
GameBase Amiga v1.4 released - Now with >>2<< MP3s! eLowar News 11 28 May 2007 18:31
Amplifier macce2 request.Apps 5 07 September 2006 19:42
Amiga Amplifier Dave_wb support.Apps 2 04 September 2005 13:26
Playing MP3s on WinUAE using AHI andreas support.WinUAE 5 07 March 2002 15:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14289 seconds with 11 queries