English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 11 June 2006, 18:07   #1
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
DefIcons

Hi, after a mishap when installing new icons, all my deficons are lost.

I have tried to re-enter them into the deficons program but cant seem to set them out correctly.

Can someone screenshot the deficons list so I can get an idea of the layout?

Thanks
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 June 2006, 20:38   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Copy deficons.prefs from wherever you find it to envarc:, then reboot.

Should be somewhere on the OS3.9 CD or in the NewIcons archive on Aminet.
thomas is offline  
Old 11 June 2006, 22:33   #3
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
Thanks problem fixed

Last edited by Smiley; 11 June 2006 at 23:17.
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DefIcons of NewIcons 4.6 does not work Leandro Jardim support.Apps 1 09 April 2011 22:58
problem with DefIcons bx20 support.Apps 3 04 August 2010 21:07
Prefs/DefIcons howto ? amiga support.Apps 1 04 October 2008 18:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17853 seconds with 11 queries