English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 02 May 2006, 00:55   #1
eLowar
Citizen of Elthesh
eLowar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: London, UK
Posts: 949
Exclamation GameBase Amiga v1.1 released with over 1250 fully configured games!

GameBase Amiga v1.1 is available for download right now at the

GameBase Amiga homepage: http://gbamiga.eLowar.com

Go get it.
eLowar is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 May 2006, 09:21   #2
CodyJarrett
Global Moderator

CodyJarrett's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 5,708
Good stuff Belg!
CodyJarrett is offline  
Old 02 May 2006, 10:41   #3
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Moved to News forum so it gets posted on abime.net homepage
Paul is offline  
Old 02 May 2006, 11:15   #4
T_hairy_bootson
Workbitch 1.3

T_hairy_bootson's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Melbourne, Australia
Age: 39
Posts: 2,016
Good stuff indeed!!!
T_hairy_bootson is offline  
Old 02 May 2006, 11:34   #5
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Vega Sector
Age: 44
Posts: 2,234
Coooollll
Anubis is offline  
Old 02 May 2006, 13:28   #6
Methanoid
Retired Quartex Sysop
Methanoid's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Roman Verulamium
Age: 50
Posts: 1,558
Impressive... does this scan your ADFs like Lemonade or is another tool needed?
Methanoid is offline  
Old 02 May 2006, 13:54   #7
sittingduck
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Aarhus, Denmark
Age: 38
Posts: 45
It scans them. To make sure you got a complete collection, clrmamepro or romcenter will come in handy, though.
sittingduck is offline  
Old 02 May 2006, 13:58   #8
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,365
You need to use the supplied dats for either clrmamepro or romcenter to properly scan and rename them. GameBase itself can only scan by name rather than crc.
Belgarath is offline  
Old 02 May 2006, 14:03   #9
Strings
Settling in
 
Join Date: Apr 2006
Location: Scotland
Age: 30
Posts: 15
Awesome. Definitely well played.
Strings is offline  
Old 06 May 2006, 16:44   #10
sut
Registered User
sut's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: England
Age: 38
Posts: 87
Question

Just wondering as I like to add my own games to the Gamebase how do I get Gamebase Amiga to insert the 2nd disk into the 2nd drive ?

To try and clarify I add a game select disk 1 as the game file so Gamebase Amiga automatically puts this into the 1st drive but for 2,3,4 etc disk games how do I insert disk 2 into drive automatically at game launch ?

I am presuming this is possible of course
sut is offline  
Old 06 May 2006, 17:41   #11
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,365
GameBase works by the filenames and more specifically the last character for recognising more than 1 disk.

So if disk 1 is called Game_Disk1.zip it will look for and automatically insert Game_Disk2.zip Game_Disk3.zip etc. Letters will work also i.e. DiskA.zip DiskB.zip
TOSEC names like (Disk 1 of 2) and (Disk 2 of 2) won't work.
Belgarath is offline  
Old 06 May 2006, 18:16   #12
sut
Registered User
sut's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: England
Age: 38
Posts: 87
Thanks for replying, That's where I was going wrong (Disk 1) like the TOSEC disks. Many Thanks and keep up the good work.

Also do you have a list of the best adf versions of games ? I believe you are testing them to make sure you have the best version of the game (ie one that doesn't crash on the 2nd level etc). Would be nice if you can share this information as this is my prime problem with Amiga emulation gaming.
sut is offline  
Old 06 May 2006, 18:24   #13
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,365
Well there are dats for use with GameBase Amiga on the site, the adfs in the dats are the ones that I believe to be the best. (although it's always subject to change), and games that aren't in the dats are games I haven't tested yet.
Belgarath is offline  
Old 06 May 2006, 18:39   #14
sut
Registered User
sut's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: England
Age: 38
Posts: 87
Again thanks I'll browse those
sut is offline  
Old 06 May 2006, 23:44   #15
quahappy
Born again WinUAE user

quahappy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Yorkshire, UK
Age: 48
Posts: 1,660
Excellent work Belgarath!
quahappy is offline  
Old 07 May 2006, 01:15   #16
Asle
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Paris/France
Age: 45
Posts: 408
Don't understand nothing how all this should fit together. There's files here and there and the supposed help does naugh. Did someone write something _clear_ about all this ?.
Asle is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GameBase Amiga v1.6 released eLowar project.MAGE 32 15 December 2014 21:34
GameBase Amiga v1.6 released eLowar News 3 30 June 2008 18:33
GameBase Amiga v1.5 released eLowar News 0 31 December 2007 01:19
GameBase Amiga v1.4.3 Released eLowar News 1 10 July 2007 17:48
GameBase Amiga v1.3 released, now with over 2000 games configured! eLowar News 4 14 October 2006 06:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18587 seconds with 11 queries