English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 16 March 2006, 15:10   #1
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #Confefe
Age: 45
Posts: 2,325
SoccerKid AGA Whdload Icon Problem

When using NewIcons (did not test other icon sets) Slave info and PRELOAD options are not populated.

Everything works when you manualy add those two tool types.

It shows CFOU! as contact, so instead of creating bug report, I'll just post it here.
Anubis is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Soccer Kid AGA & WHDLoad problem PopoCop support.Games 4 22 September 2017 17:58
James Pond 2: Robocod AGA WHDLoad problem TjLaZer support.Games 9 17 July 2016 19:02
Chaos Engine AGA Whdload Problem ancalimon support.Games 7 12 February 2009 11:22
Looking for WHDLoad Icon makers djmiketjg Retrogaming General Discussion 5 19 July 2002 21:13
WinUAE/WHDLoad AGA problem MethodGit support.WinUAE 8 15 June 2001 16:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05321 seconds with 12 queries