English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 11 March 2006, 13:52   #1
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
How much would an A4000 set you back?

Just wondering how much an A4000 would cost. Seen a few on ebay with £100 starting prices but no bids...

tia
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 March 2006, 14:03   #2
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
A plain '030 25mhz with no addons would probably cost 100-150 uk pounds and the '040 25mhz models 50-100 uk pounds more
AMIGAZ is offline  
Old 11 March 2006, 15:00   #3
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 404
i have one question... the 030 25Mhz, work great with WHDL games?
BarrySWE is offline  
Old 11 March 2006, 15:52   #4
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by BarrySWE
i have one question... the 030 25Mhz, work great with WHDL games?
Works perfect, no reason why it shouldn't do that
AMIGAZ is offline  
Old 11 March 2006, 16:01   #5
NOB
Zone Friend
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 424
I have watched an A4000 with turbo card..lots of bids.http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...MEWA%3AIT&rd=1
NOB is offline  
Old 11 March 2006, 16:32   #6
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by NOB
I have watched an A4000 with turbo card..lots of bids.http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...MEWA%3AIT&rd=1
Looks like a nice machine..reminds me of my A4000 with CS MKII '060
Add a graphicscard with built in monitor switcher and you have a perfect gaming machine and a general purpose computer if you also add a network card
AMIGAZ is offline  
Old 16 March 2006, 18:54   #7
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 404
Quote:
Originally Posted by AMIGAZ
Works perfect, no reason why it shouldn't do that

Why do you have 3 Amiga 4000? ;-)
BarrySWE is offline  
Old 16 March 2006, 19:56   #8
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by BarrySWE
Why do you have 3 Amiga 4000? ;-)
well...I'm just nuts

They're configured differently to what I use them for, for example the A4000 with PPC, Mediator etc is used for websurfing, IRC chat, playing mp3's etc
One of the other A4000 is used mostly for gaming since it has a scandoubler which is connected to a Cybervision 64 gfx card so I can both play games and surf the internet, d/l games direct to the computer etc
The last A4000 was aquired recently and has broken paula sound so I plan to put my Cyberstorm MKIII into it (when it's repaired) or my Cyberstorm MKII '040 and use it for errr...something
AMIGAZ is offline  
Old 17 March 2006, 20:34   #9
Mick_AKA
crusader of light

Mick_AKA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Stone, Staffordshire.
Posts: 1,136
The one a4000 I still have (040/25) was £20 fram a car boot sale, but its pretty much barebones and I have never used it, always toyed with the idea of buiding a PC in the case and using as a linux box.
Mick_AKA is offline  
Old 17 March 2006, 21:26   #10
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 404
A4000 030/25Mhz for WHDL gaming, whould be nice.
BarrySWE is offline  
Old 17 March 2006, 21:29   #11
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 36
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
There is no difference between playing WHDLoad games on an A4000 instead of an A1200. All you need for WHDLoad is 4 MB fast ram and a harddrive, no need for a big box Amiga.
DoctorQ is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: A4000 Zorro Card Back Panel T_hairy_bootson MarketPlace 2 17 July 2008 11:01
Ok ---Im ready to be transported back.back.back to the 90s. Check out what Ive got. nc88keyz Amiga scene 9 12 January 2008 23:58
Back To The Roots back from the dead! MethodGit News 11 22 October 2007 20:27
Tosec Set 0.29 Ahamay New to Emulation or Amiga scene 9 15 November 2004 11:03
WHDLoad Set mrmat2000us support.WinUAE 0 07 June 2003 20:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16624 seconds with 11 queries