English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 02 March 2006, 00:44   #1
_ThEcRoW
Amiga Geek
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 38
Posts: 903
Amikit won't boot up with latest Winuae

Well, i have this problem, the other day i saw that latest winuae release was appeared, so installed it, but amikit loads the first part and when i click on continue(at the dopus requester) it doesn't pass this screen. Have replaced the winuae exe from the amikit folder, and still the same problem, what's happening with amikit? isn't compatible with the latest winuae?.
Thanks in advance!!!!
_ThEcRoW is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 March 2006, 17:30   #2
_ThEcRoW
Amiga Geek
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 38
Posts: 903
Bump!
_ThEcRoW is offline  
Old 02 March 2006, 17:45   #3
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Could it be that DOpus adds a delay if you run it unregistered too often ?
thomas is offline  
Old 02 March 2006, 17:58   #4
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Vega Sector
Age: 45
Posts: 2,285
Are you using DirectX filter? If yes, just disable it.
Anubis is offline  
Old 02 March 2006, 18:44   #5
_ThEcRoW
Amiga Geek
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 38
Posts: 903
Nope, i'm not using any filter. Today have installed winuae in the winuae folder of amikit, to see if it could solve the problem, but nothing, still not work.
Argghhhhh!!!. What's wrong in the setup????
At least amigasys3 works like a charm as always. What will be wrong with amikit????
_ThEcRoW is offline  
Old 05 March 2006, 11:30   #6
glwxxx
 
Posts: n/a
Hooooo

Quote:
Originally Posted by _ThEcRoW
but amikit loads the first part and when i click on continue(at the dopus requester) it doesn't pass this screen.
Hello!

I think this is nothing related to new WinUAE. At least Amikit works here even with latest WinUAE 1.2.0.

Please try to be more specific, I do not know exactly what does it mean: "it doesn't pass this screen".

To eliminate anything related to WinUAE, simply uninstall latest WinUAE 1.2.0 and copy the content of WinUAE 1.1.0 ZIP archive into AmiKit\WinUAE drawer, but like I said I think WinUAE is not responsible for the behaviour you describe. Besides WinUAE, do you remember what you changed before AmiKit stoped working? I need more info to be able to help you, please make a screenshot if possible.

btw. I do not visit this forum so often. Next time, please use the AmiKit forum to get the faster response.
http://amikit.amiga.sk/forum/index.php
 
Old 05 March 2006, 19:42   #7
_ThEcRoW
Amiga Geek
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 38
Posts: 903
Well, it gets freezed in the cat-eyes boot image, after clicking continue on the dopus request button(continue).
I hadn't changed anything, my wb setup worked well before installing the new winuae.
_ThEcRoW is offline  
Old 06 March 2006, 10:33   #8
glwxxx
 
Posts: n/a
Arrow communication moved

oki, this communication has moved to
http://amikit.amiga.sk/forum/index.p...rum=4&topic=75
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amikit & Latest WinUae versions? Mclane support.WinUAE 19 04 September 2012 13:23
A1200 won't boot jimmer78 support.Hardware 6 09 February 2012 14:58
Cant Install latest AmiKit plasmatron support.Other 5 27 January 2012 02:01
3000T won't boot ! THX1138 support.Hardware 65 12 September 2008 03:15
A4000 won't boot BinoX support.Hardware 12 25 October 2005 05:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17891 seconds with 11 queries